Tuesday, April 21

INSTAGRAM UPDATE #10

Zoals ik eerder al schreef waren de afgelopen weken gevuld met leuke momentjes en kleine uitstapjes. Ik heb lekker veel gefotografeerd en een heuleboel inspiratie voor allerlei (hopelijk) toffe artikeltjes opgedaan (- nu moet ik alleen de tijd nog vinden om ze te schrijven). Op mijn instagram (@lauresque) post ik vaak al kleine voorproefjes voor artikelen en zo af en toe wat non-blog-gerelateerde plaatjes. Dat vind ik leuk. Eergisteren was het feest, want toen kwam ik erachter dat ik de 1000 followers heb bereikt (ook wel: 1K. Bizar eigenlijk). Dus dat vierde ik (nee grapje, dat viel wel mee) en ik besloot dat het weer tijd was voor een update hier op mijn blog. Bij deze dus:

 Ik woonde een perseventje van Ganbaroo PR bij en daar trof ik dit tafeltje met prachtige sieraden van Anna + Nina aan. Ik was opslag verliefd.  Een #sneakpeek van de outfit die ik gisteren hier publiceerde.  Ongelofelijk lekkere framboos + limoen en vlierbessen limonade op het persevent.

 Ook deze foto heb ik tijdens het perseventje genomen. De horloges zijn van een merk (Rosefield) dat nu net een maand geleden is gelanceerd en ik vind ze echt heel erg mooi. De bandjes zijn bij bijna alle modellen verwisselbaar en de klokjes hebben allemaal zo'n heerlijk minimalistisch ontwerp. Daarnaast zijn ze best betaalbaar, dat maakt ze al helemaal superaantrekkelijk.  #sneakpeek: over dit boek ga ik binnenkort een uitgebreide review schrijven :)  Mijn allerfavorietste ontbijtje: sojayoghurt met pompoenpitten, banaan en ahornsiroop. 

 Een paar dagen terug kocht ik het meest perfecte magazine ever. Cereal is bizar mooi vormgegeven en bevat daarnaast een enorme hoeveelheid prachtige foto's. Veel beter dan dat gaat 't niet worden denk ik. (Hier schreef ik ook een stukje over Cereal).  Afgelopen zondag vierde Naomi haar verjaardag met een super gezellige high-tea. Ik heb een heleboel foto's genomen en heel veel gegeten van deze ongelofelijk lekkere dadeltaart!  Nog een shot van zo'n overheerlijk (en fotogeniek) flesje limonade (de limonade is volgens mij o.a. te koop bij Marqt, maar dan krijg je het niet in zo'n cute flesje...). 

WAT HEB JIJ ALLEMAAL GEDAAN DE AFGELOPEN TIJD?

17 comments:

  1. Mooie update, wat ik heb gedaan? Genieten, werken en genieten :)

    ReplyDelete
  2. Ah Lau! Jouw instagram is zo perfect! Super mooi zo'n overzichtje! Liefs

    ReplyDelete
  3. Wat een leuke en positieve dingen! Hier word ik wel vrolijk van :)

    ReplyDelete
  4. Zoals altijd, ont-ze-tten-de mooie foto's! :)
    x I

    ReplyDelete
  5. Aah ik wil altijd al naar Anna+Nina toe! mijn beste vriendin heet Anna dus dat is echt de winkel voor ons, hihi. En je hebt zo'n mooie instagram, gefeliciteerd met de 1k! Liefs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah, dat is echt ideaal voor jullie dan ja :) X

      Delete
  6. Ik vind dit zo'n leuke post en je maakt altijd zulke mooie Instagram foto's!

    ReplyDelete
  7. Supermooie foto's maak je <3

    ReplyDelete
  8. Wat zijn je foto's mooi! En gefeliciteerd met je 1000 volgers. Daar mogen wij nog best lang ons best voor doen haha. De persdagen van Ganbaroo zagen er inderdaad geweldig uit!

    ReplyDelete
  9. Gefeliciteerd met je 1000 volgers! Mooie foto's Laura! Een van mijn favoriete Instagram accounts haha! Veel Liefs

    ReplyDelete
  10. YAAYY CONGRATS MET 1K!! (Als ik het niet al gezegd had haha.) Die limonade is echt de cutest thing ever<3
    X Emma

    ReplyDelete
  11. happy 1000 volgers !!! En je insta foto's zijn zó mooi...
    liefs Nina

    ReplyDelete
  12. wat leuk dat je nog een review gaat schrijven over dat boek! ik twijfel al maaaanden of ik 'm zal kopen en na jouw review zal ik het wel weten :) liefs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, ergens ooit ga ik er een stukje over schrijven. Haha XXX

      Delete

Thanks!