Thursday, April 30

EEN STUKJE OVER MIJN TRIANGL BIKINI (+ WAT ADVIES)



Een paar weken terug werd ik via instagram benaderd door een medewerkster van Triangl en gevraagd of ik misschien een bikini uit zou willen zoeken. In eerste instantie vroeg ik me af of het misschien een grapje zou zijn, maar na wat mailcontact bleek toch echt dat het voorstel bloedserieus was. Ik wist écht absoluut niet wat me overkwam en was (obviously) dolgelukkig. Het heeft me vervolgens dágen gekost om een keuze te maken (ik bedoel: het héle assortiment is prachtig), maar alle twijfels, pijn en moeite waren het absoluut waard want ik ben on-ge-lo-fe-lijk blij met de bikini die ik uiteindelijk heb ontvangen. 

Omdat ik weet dat de steeds populairder wordende bikini's van Triangl best prijzig zijn, en dus een flinke investering (spoiler: they're totally worth it), leek het me handig om wat te delen over mijn ervaring met het merk. Daarnaast zijn ook de maten nogal een dingetje (ik heb hier echt bizar veel research naar gedaan) en dus zal ik ook daar wat advies over geven. (Excuse me trouwens als ik wat enthousiast overkom: ik ben stiekem nogsteeds aan het 'fangirlen'). 



POPPY: BLUE CRUSH


Het model dat ik heb uitgekozen heet Poppy en is in een heleboel verschillende kleuren verkrijgbaar. Omdat ik niet helemaal zeker wist hoe de extreem felle kleurtjes - die iedereen meestal met Triangl associeert - zouden staan bij mijn huidskleur (lees: mummie-wit) heb ik een beetje op safe gespeeld en ben ik voor een kobaltblauwe variant (Blue Crush) gegaan. Door de combinatie met pastel/neon-geel en wit vind ik 'm nogsteeds super zomers en absoluut niet saai (en daarnaast doet 'ie me heel erg denken aan de werken van Mondriaan, dat vind ik misschien nog wel het leukste, haha). 


TRIANGL: SERVICE EN BEZORGING


De website van Triangl is lekker overzichtelijk en beschikt naast een overzicht van al hun producten ook over een size-chart en een helpdesk/chat. Vooral dat laatste vond ik heel handig: de medewerkers van Triangl zijn 24/7 beschikbaar en kunnen vrijwel al je vragen beantwoorden (zelfs 'welke bikini past het beste bij mijn huidskleur?' en 'welke maat zou ik het beste kunnen nemen als ik heel smal ben maar wel cup dubbel D heb?' - dat laatste gaat voor mij niet op, maar je snapt wat ik bedoel). 

Nadat je je bikini besteld hebt word je d.m.v. mailtjes op de hoogte gehouden van de verzending en daarnaast kun je met een track-and-trace code precies in de gaten houden waar het pakketje zich op dit moment bevindt en hoe lang het nog duurt tot je bikini ein-de-lijk aankomt. In mijn geval duurde de verzending slechts drie dagen. 


NEOPRENE + MAATADVIES


Mijn bikini werd in een grote, luxe, zwarte doos bezorgd. Het topje en het broekje waren apart in plastic verpakt en daarnaast bevonden zich enkele foldertjes met tips voor het onderhoud van de bikini in de doos. Ik kon natuurlijk geen seconde wachten en heb zodra de TNT-man was verdwenen het plastic aan stukken gescheurd en m'n nieuwe pareltje aan geprobeerd. De opluchting die ik voelde toen ik zag dat 'ie perfect paste is niet te beschrijven. Verder was ik ook erg enthousiast over het materiaal van de bikini: neoprene is hetzelfde materiaal als dat van wetsuits (je weet wel, van die surfpakken) en voelt super stevig en comfortabel aan. Een beetje vreemd in het begin, maar dat went snel. 

Zoals ik al zei heb ik erg lang getwijfeld over de maat waarin ik de bikini zou moeten bestellen. Na oneindig veel reviews en blogposts over Triangl te hebben gelezen heb ik besloten om zowel bij het topje als bij het broekje voor een Medium te gaan (ik heb over het algemeen maat 36 voor broeken en cupmaat 75C - oh god, deel ik dit echt met het internet???). Uiteindelijk heeft dit heel positief uitgepakt, maar ik vond het wel superspannend. Ik zou iedereen die overweegt een Triangl bikini aan te schaffen aanraden om eerder een maat groter te bestellen dan hun eigen maat (voor mij heeft dit in ieder geval goed gewerkt). 


Ik ben echt ongelofelijk blij met mijn nieuwe bikini en kan nogsteeds bijna niet geloven dat ik deze heb mogen ontvangen (daarvoor wil ik Triangl dan ook heel heel heel erg bedanken). Ik ben onwijs onder de indruk van de kwaliteit en de mooie pasvorm van de bikini (en heel eerlijk gezegd zou ik er haast nog één bestellen omdat ze zo bizar veel mooie modellen hebben, woah). 

Ik hoop dat ik jullie niet overspoeld heb met mijn enthousiasme en de enorme hoeveelheid informatie over een (schijnbaar) simpele bikini. Ook wil ik graag nog even benadrukken dat ik via instagram ben benaderd (niet via mijn blog) en dat deze blogpost dus volledig vrijwillig geschreven is: ik ben 100% eerlijk en oprecht :)

HAD JIJ AL EENS VAN TRIANGL GEHOORD? EN WAT VIND JE VAN MIJN NIEUWE BIKINI?

32 comments:

  1. De lijst met super toffe items die op deze blog verschijnen, wordt steeds langer! Deze Triangl bikini heeft zich dus ook, onder de fjallraven rugzak, aangesloten. Ach, het zijn uiteindelijk alleen maar spullen. Alleen is het wel fijn om een paar awesome dingen te kopen - en daar dan ook heel blij mee te zijn!

    ReplyDelete
  2. Hij is echt heel erg mooi! Ben er maar blij mee en ga lekker veel zonnen, zodat de bikini helemaal tot zijn recht komt! Ik vind hem echt heel erg leuk ^^

    ReplyDelete
  3. Ah, zo gaaf dat je een Triangl-bikini hebt mogen uitkiezen. Hij is zo mooi!

    ReplyDelete
  4. Heel gaaf! Je hebt een hele mooie uitgekozen, en super die maat adviezen erbij!

    Liefs, Elbrich

    ReplyDelete
  5. zo ontzettend jaloers! have fun with it, het is je hartstikke gegund! x

    ReplyDelete
  6. Hoe gaaf dat je dit gewoon mag ontvangen! Hij is echt prachtig, dat wordt veel naar het strand deze zomer ;)

    ReplyDelete
  7. Wauw wauw wauw! Super toffe bikini Laura! Je schrijft echt zo geweldig leuk! NEOPRENE + MAADADVIES, hoort daar niet maatadvies te staan? Hihi, kleine suggestie! Veel Liefs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh wauw, lekker slordig weer van me. Totáál overheen gekeken, haha. Thanks voor de tip, heb 't meteen even aangepast :) X

      Delete
  8. Deze is zooo leuk! Ik heb die van mij ook op kunnen halen gisteren :D

    ReplyDelete
  9. Wow, een prachitge bikini, wat gaaf dat je er 1 uit moch zoeken! Je kleurtje is superleuk! Doet me inderdaad aan Mondriaan denken!

    ReplyDelete
  10. Wat een beauty, ik vind de kleuren echt heel mooi! Nice dat je er eentje uit mocht zoeken (:

    ReplyDelete
  11. Wat super leuk dat je er een hebt mogen uitkiezen! Ik zou ook fangirl zijn haha. Goed artikel ook, lees vaker dat de maten echt totaal random zijn dus handig! Vind trouwens dat je een hele mooie kleur hebt uitgekozen, heb m nog niet eerder gezien :)

    ReplyDelete
  12. Wauw, zo gaaf dat je er eentje mocht uitzoeken. En wat is deze prachtig, die blauwe kleur is echt liefde <3

    ReplyDelete
  13. Ik ben helemaal fan van de bikini's! Die van jou vind ik ook weer erg mooi! XO

    ReplyDelete
  14. Lucky you! :D Ze zijn zo mooi, ben stiekem wel een beetje jaloers! Het lijkt me wel een struggle met de maten ja. Gelukkig past-ie je. Je hebt een heel mooie uitgezocht! X

    ReplyDelete
  15. Oeh la la! Hij is prachtig! Deze kleuren zou ik zelf denk ik ook uit zoeken!

    ReplyDelete
  16. Heel mooi! Ik heb er net zelf ook een besteld :-) (wel een andere). Ik heb 2 jaar terug mijn eerste TRIANGL bikini gekocht, ik vind ze erg flatteus en ze blijven lekker goed zitten. Wel echt goed oppassen met wassen/ uitspoelen, anders laat het bovenste laagje stof los en gaat het helemaal flabberen (spreek uit ervaring haha).

    ReplyDelete
  17. Mooie bikini joh! Ik zou ook graag zo'n bikini hebben, het enige nadeel is dat ik misschien 2x per jaar zwem dus het een beetje duur zou vinden. Hihi!

    ReplyDelete
  18. Wow, prachtig! Echt heel leuk dart je een bikini mocht uitzoeken.

    ReplyDelete
  19. Wat een mooie kleuren zeg! Zo pretteehh<33

    ReplyDelete
  20. Wauw! Wat ontzettend gaaf dat je een bikini mocht uitzoeken. Ze zijn zo ontzettend mooi!

    ReplyDelete
  21. Wat leuk! Super dat je 1 bikini mag uitzoeken. Ik zie het op social media veel voorbij komen bij verschillende bloggers. De bikini's zijn echt leuk. Veel plezier ervan met dragen.

    ReplyDelete
  22. Ahh tof, ik heb die van mij vorige week ook ontvangen, ik ben er ook zo blij mee! Ik vind dat je alles heel goed hebt omschreven en sta helemaal achter alles wat je zegt :) Hele mooie foto's ook! :)

    xx

    ReplyDelete
  23. Oh tof dat je die hebt mogen ontvangen, ik kende ze niet :)

    ReplyDelete
  24. Heel erg gaaf :) Ik ben ook zo blij met mijn Triangl :) http://chloesterk.nl/2015/04/triangl-bikini-cannes/

    ReplyDelete
  25. Ik heb vorig jaar ook een bikini gekocht van Triangl. En van het topje ben ik super fan, maar het broekje vind ik toch wat minder. Het past, maar zit toch niet zo super goed, door de neopreen stof geeft het ook niet zo mee als andere bikini's. Maar ik had waarschijnlijk gewoon voor een maatje groter moeten kiezen zoals je zegt in je post. Super leuke blog heb je trouwens, en je foto's zijn echt wauw!

    ReplyDelete
  26. Ahh wat vet dat je deze mocht ontvangen! Ik snap je enthousiasme helemaaal, zelf zou ik er eigenlijk ook wel eentje willen bestellen. :)

    ReplyDelete
  27. Heel leuk je bikini! Zijn er ook nog enige extra kosten? Zoals douanekosten? Ik heb gehoord dat het erg veel geld kan zijn.. alvast bedankt💋

    ReplyDelete
  28. Je advies ivm de maat heeft me echt geholpen om zo ook mijn eigen exemplaar aan te schaffen :)
    Trouwens, de bikini die je hebt gekozen is super mooi! Ik ben werkelijk verliefd op de kleuren!

    ReplyDelete

Thanks!