Thursday, March 12

INSTAGRAM UPDATE #8

De hoeveelheid tijd die ik in het samenstellen van mijn instagram feed steek begint me lichtelijk te beangstigen. Aan de andere kant doe ik 't alleen maar omdat ik het heel erg leuk vind om al mijn foto's en herinneringen samen te voegen tot één geheel (en te communiceren met jullie en m'n favoriete bloggers natuurlijk), dat maakt 't dan weer slightly minder ernstig (ofzo). Anyway: het is alweer een poosje geleden sinds mijn laatste update en aangezien er een paar leuke #sneakpeeks tussen mijn recente foto's zitten leek 't me een strak plan om y'all een kijkje te geven in mijn geliefde online fotoalbum (eh Laura, dit is geen 'coole' metafoor. doe maar niet. - gewoon instagram dus. een instagram update. ja).


▲ Sinds ik zo'n tof wit rekje aan mijn slaapkamermuur heb hangen ben ik een ongelofelijke ansichtkaarten-hoarder geworden. Bij Dille & Kamille kocht ik een poosje terug dit kaartje met schattige planten-illustraties en die moest ik natuurlijk even showen.  'Hoi, ik ben Laura, kijk, ik heb een schouder.' én een ongelofelijk mooie kanten bralette waar ik binnenkort meer over ga vertellen. (ja echt. ik. een bralette. HAHA).  Biologische yoghurt (uit een fancy yoghurtfles) met frambozenjam en een ongelofelijk mooi boek vól prachtige foto's in bed. #easylikeasundaymorning

 Een soja cappuccino bij Vinnies: misschien wel één van de tofste koffietentjes van Amsterdam (vind ik dan) #staytuned (ja ik vind het leuk om mijn instagram updates vol te gooien met hashtags. sorry).  Nog meer geblader in mooie boeken vol prachtige foto's.  Mix 'n match! Ik kocht hele toffe nieuwe oorbellen bij Things I Like Things I Love én Brandy Melville. Ik hou zó erg van dat bij elkaar geraapte boho sfeertje :)

 *Kruipt weg in sweater en kijkt verlegen een beetje weg* 'Omg dit is écht ZO tumblr!'  Clipper thee: veel beter gaat 't leven niet worden.  'Hoi ik ben Laura en ik heb een mond.' Ik postte deze foto gisteren vlak voordat ik naar het optreden van mijn all-time favourite band ging. (EN HET WAS ZO TOF). 


You know the drill: drop je link in de comments, volg elkaar (volg mij, hehe) en uh, ja #linkparty

Liefs,
Laura

16 comments:

 1. Ik vind je instagram feed altijd zo mooi! Je kunt wel zien dat er veel tijd in zit om het op deze manier te krijgen. Maar toch vind ik je foto's wel altijd spontaan.
  OMG een bralette, die wil ik ook nog super graag!

  ReplyDelete
 2. Mooie foto's en leuke teksten.

  perfect.

  ReplyDelete
 3. Jij hebt altijd zulke prachtige foto's op Instagram! Luv it, en já je foto's zijn 'omg Tumblr' ;) Haha! Liefs

  ReplyDelete
 4. Je maakt echt prachtige foto's Laura, love it!

  ReplyDelete
 5. Je maakt zo'n prachtige foto's! <3.

  ReplyDelete
 6. je oorbellen zijn zo mooi en gewoon al je foto's ook :)

  ReplyDelete
 7. die. oorbellen. zijn. zo. ongelofelijk. mooi. omg.
  okay & dan nu zonder die gekke punten want ja het is een beetje irritant :') -- heel leuk geschreven weer laura :) en ja, iedereen zegt het al maar: JE FOTO'S ZIJN ZO MOOI. ja. dat dus.

  ReplyDelete
 8. Zo veel liefde voor je feed! Echt waar, elke foto is awesome. Jij bent awesome.
  Xo

  ReplyDelete
 9. Ik vind jouw instagram foto's altijd zo prachtig! X

  ReplyDelete
 10. Fijne foto's!
  Liefs Iep
  www.instagram.nl/mevrouwiep

  ReplyDelete
 11. So So Pretty!! Liefde voor het theezakje.
  Mag ik vragen waar je het kaartenrekje vandaan hebt? Ik ben ook opzoek naar zoiets, om mijn postkaarten in te bewaren. :)

  ReplyDelete
 12. Oeeh ik ben benieuwd naar de bralette, die zijn gewoon mooi en zoo fijn tegelijk. Ik vind instagram post altijd leuk om te zien bij jou! (en ook om zelf te maken haha) Liefs!

  ReplyDelete
 13. Ahh wauw, hele mooie foto's! Ga je meteen even volgen op @ILUMUOTI! :)

  xx

  ReplyDelete
 14. Inderdaad! Ik begin ook zo een soort Instagram tick te krijgen haha! @anna27scrapbook Heeeeeel Leuk hihi! Veel Liefs

  ReplyDelete
 15. Wat een fijne foto's en die oorbellen inderdaad <3

  ReplyDelete

Thanks!