Saturday, March 21

BIRTHDAY WISHLIST

wishlist #2

Aankomende donderdag is een heeeeele leuke dag, want dan ben ik jarig. Ik ben nog echt een klein kindje wat verjaardagen betreft: ik roep al zo'n drie maanden dat mijn verjaardag er bijna aankomt en nu het nog maar een klein weekje duurt kan ik haast niet meer slapen 's nachts, zó veel zin heb ik erin. Ik weet nieteens precíes waarom, maar ik vind jarig zijn gewoon heel leuk. Dat heeft voor het grootste deel te maken met de gezelligheid en het feestelijke gevoel, maar natuurlijk ook een kleeeein beetje met de cadeautjes (en de taart, duh).

Normaal gesproken weet ik niet zo heel goed wat ik moet vragen. Ik hoef sowieso niet persé een cadeautje, maargoed, stiekem is het toch wel heel leuk. Dit jaar heb ik op de één on andere manier echter een stuk meer inspiratie (misschien komt het door mijn overmatige gebruik van social media - a.k.a. constante confrontatie met toffe hebbedingetjes op het wereldwijde web) en dus leek mijn bijna-verjaardag me het perfecte excuus om een leuk wenslijstje (ik blijf 't leuk vinden, vernederlandsen, haha) op te stellen (dit is heus geen hint voor al mijn vrienden en familie hoor, nee, écht niet). 

(van links naar rechts, eerst boven, dan beneden):  Fjällraven Kånken, ook wel: de meest perfecte rugzak evah.  Een issue van Kinfolk, ook wel: het meest perfecte magazine evah (verval ik nu in herhaling?).  Daniel Wellington's Classic Sheffield ladies watch. Gewoon woah. (ja, wel een extreme #hippebloggerhipe maar who cares. ze zijn ook gewoon heel mooi.)  Een houten clipboard. Om mooie printables op vast te klemmen. Of krantenartikelen. Of tekeningen. Of foto's. (mogelijkheden zat dus).  Een Fujifilm Instax Mini 8. In het zwart. (JA BLIJKBAAR HOUD IK VAN #HIPPEBLOGGERHIPES)  M.A.C Fast Play Amplified. Enough said.  Zo'n tof koperen mandje, deze heb ik gewoon even random ergens vandaan geplukt, maar ik weet dat er momenteel hele toffe exemplaartjes in de HEMA liggen. Just sayin'.....




WAT STAAT ER BOVENAAN JOUW WENSLIJSTJE?

26 comments:

  1. Haha, welkom bij de #HippeBloggersHipes club, haha.

    ReplyDelete
  2. Wat schrijf je toch leuk altijd! En aaah, je wishlist maakt mij ook heel hebberig nu, haha. Al ben ik al wel een gelukkige eigenaar van de zwarte Instax mini! Bovenaan mijn lijstje staan nieuwe sneakers, denk ik, maar ben er nog steeds niet uit welke. X

    ReplyDelete
    Replies
    1. omg zo jaloers! ik wil ooooooook. oh en nieuwe sneakers zijn voor mij ook welkom. ik wil heel graag een paar nike air max (en adidas superstars). liefs! X

      Delete
  3. Een fjallraven staat bij mij ook on top of da list, ze zijn inderdaad geweldig! Een instax mini is ook een leuk kado!

    ReplyDelete
  4. Ah, Fjallravenrugzakken. Zo mooi!
    (Als je de LINDA. leuk vindt om te lezen: voor 93 euro heb je een abonnement op de LIDNA. + het Daniel Wellington horloge wat je zo mooi vindt! Ik heb mijne net binnen gekregen en ben er zo blij mee. <3)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ik had je artikel inderdaad gelezen en heb nog even gekeken maar de Daniel Wellingtons waren helaas al allemaal uitverkocht )': toch bedankt voor de tip <3 X

      Delete
  5. Letterlijk mijn verlanglijstje haha! Leuk Laura! Veel Liefs

    ReplyDelete
  6. Wat een mooie wishlist! Vooral de horloge en het mandje vind ik heel leuk!

    Liefs,
    Pauline

    ReplyDelete
  7. Oooh hier word ik ook heel hebberig van! De polaroid heb ik al in mijn bezit, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Maar dat horloge staat tóch wel echt bovenaan! Het is zo pretty!
    Liefs

    ReplyDelete
  8. Ja maar al die #hippebloggerhipes zijn gewoon heel erg leuk<3

    ReplyDelete
  9. Geweldige wishlist! En wat heb je een leuke blog. Ik ga je volgen. :)

    ReplyDelete
  10. Herkenbare dingen die ook op mijn wishlist verschijnen! Alleen ben ik nog lang niet jarig.. (ha-ha) Maar van een wishlist hoef je ook niet alles te hebben, het is al fijn om een lijstje te maken met hele mooi spulletjes, toch? En, ja ik doe het toch, alvast een fijne verjaardag :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Precies! 't Is ook gewoon leuk om zelf voor te sparen en dan een keertje jezelf te belonen voor iets spannends dat je hebt gedaan of gewoon zomaar als cadeautje voor jezelf :) X

      Delete
  11. Hele herkenbare wishlist!

    ReplyDelete
  12. Ik zou ook heel erg graag een Fjäll Raven willen, maar ik weet nog niet welke kleur. Ze hebben zo veel mooie kleuren, bordeauxrood, mosterdgeel, zeegroen...
    liefs Nina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, same. Ik twijfel zó erg over de kleur... X

      Delete
  13. Heeele toffe dingen. Ik wil ook echt supergraag nog eens zo'n polaroid camera en zo'n leuk clipboard. En eigenlijk ook wel een Mac lipstick. Oh, en dat mandje ziet er ook niet verkeerd uit. Eigenlijk wil ik alles wel hebben, zegmaar.

    ReplyDelete
  14. heel leuk lijstje, wil het zelf ook allemaal hebben! :)

    ReplyDelete
  15. Ik wil het allemaal, NU! Die Fjällraven Kånken wil ik nu ook in het zwart en die lippenstift en dat horloge en dat clipboard... Die Instax Mini 8 heb ik al, waarom heb ik die niet meegenomen vandaag? OMG. Je maakt me hebberig.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're welcome, hahaha. (en omg, WAAROM heb je die niet meegenomen?! #huilen)

      Delete
  16. Leuke wishlist! Zo'n Daniel Wellington horloge wil ik ooook:)

    ReplyDelete
  17. Koperen mandjes zijn zo leuk! Je kunt er gewoon allerlei zooi in doen en dan lijkt alles toch nog een beetje opgeruimd en mooi, wat er ook in zit.

    ReplyDelete

Thanks!