Sunday, February 15

OUTFIT: TONIGHT, THESE STREETS ARE OURS

Een paar dagen terug was ik voor de allereerste keer in Rotterdam (ik zei toch dat ik veel reis de laatste tijd?!). Samen met Claudia maakte ik de straten onveilig en schoot ik zeker zo'n drie- à vierhonderd foto's. Gewoon, omdat het ons leuk leek. We dronken koffie (duh), hadden matchende hair-do's en alles was fijn en mooi. MONKI Coat | H&M Jumper | BERSCHKA Jeans | CLARKS Desert Boots | PRIMARK Purse | ALBERT HEIJN Socks

Naast koffie drinken en foto's maken hebben we ook hier en daar wat winkels bezocht (halleluja voor de meest enorme New Look evahh - ok nee, dat is die in Londen) en taart gegeten in de Hema. Hier zal ik binnenkort vast wat gedetailleerder op in gaan (want die vierhonderd foto's heb ik natuurlijk niet voor niets gemaakt) maar voor nu houdt ik het even bij m'n outfit ;)

Hoe cool is het om midden op een enorm plein te staan (forgive me: ik ben de naam van het plein vergeten) en al je modeling-skills uit de kast te halen?! (Ik wist niet eens dat ik die had - modeling skills - maar geloof me: HET WAS HEEL COOL.) Oh en weetje wat ook cool is? 

Mijn sokken. 

Ze zijn lichtblauw met witte streepjes en iedere keer dat ik naar beneden kijk als ik ze aan heb word ik er heel blij van. Ik hou van sokken. Ik heb Harry Potter sokken, sokken met olifantjes, streepjes en sneeuwvlokjes en ik ben op ieder paar even verliefd. Sokken zijn m'n ding. Anyway: ik hoop dat je m'n outfit leuk vond en dat ik je niet compleet heb afgeschrikt met mijn sokken-obsessie. 

Enjoy your sunday!

Liefs,
Laura

28 comments:

 1. Die foto's zijn fijn, vooral de eerste is zo prettehh. :))

  ReplyDelete
 2. Die foto van de achterkant is echt heel mooi, die houding is echt cool :)

  ReplyDelete
 3. Coole outfit Laura! Die sokken obsessie ken ik hehe... Liefs

  ReplyDelete
 4. Wat leuk geschreven en wat een mooie foto's! Ik herken dat met sokken hoor!

  ReplyDelete
 5. Super leuke outfit, en hele mooie foto's. Ben benieuwd naar de rest :)

  ReplyDelete
 6. Leuke outfit en ik beaam je modelingskilzz hoor (maar echt, sommige foto's zijn Tumblr-waardig??). Ik hou ook van sokken en hoe lelijker vaak, hoe beter. (Maar de allerlelijkste sokken liefst in botjes, haha).

  ReplyDelete
 7. Hele mooie foto's (as usual) Rotterdam is echt een leuke stad :)

  ReplyDelete
 8. WOW WOW WOW Er zijn zoveel foto's goed gelukt. Ik ben pretty much so proud op mezelf. En op jou, voor je modelling skills. Love you girl :) xoxo

  ReplyDelete
 9. Prachtig! En aan je titels te zien, ben je ook een James Bay fan, haha!

  Liefs, Elbrich

  ReplyDelete
 10. Je haar zit echt zo leuk zo! Ik vind die knotjes altijd zo tof staan! Die jas is echt geweeeeldig! En wat zijn je foto's ook weer super super mooi!
  Liefs, Tessa

  ReplyDelete
 11. Wat een héérlijke foto's! Je jas is zo tof :) X

  ReplyDelete
 12. Haha, je outfit en je schrijfstijl zijn zo leuk! :)

  ReplyDelete
 13. Sokken zijn ook heel leuk! Toevallig trouwens, ik ga vandaag naar Rotterdam!

  ReplyDelete
 14. Wat een mooie jas! Ik heb je op mijn blog genomineerd voor de Liebster Award!

  ReplyDelete
 15. Wow die coat is dus echt perfectie en hij is echt awesome gecombineert!! Super mooie foto's
  Good Vibes,

  ReplyDelete
 16. Super mooie outfit, en wat een geweldige foto's! Ik heb trouwens ook echt een obsessie voor leuke sokken, grappig om te lezen haha! Ik heb een paar met donuts hihi.

  ReplyDelete
 17. Wat een super leuke outfit, Lau! De kleur van je trui past heel goed bij en ook is je sokken-obsessie geaccepteerd! Bij de Flying Tiger hebben ze ook super leuke sokken, misschien daar eens gaan kijken?

  Liefs

  ReplyDelete
 18. Je trui is echt super leuk en ik ben heel benieuwd naar de komende posts! Rotterdam is echt zo'n leuke stad!

  ReplyDelete
 19. Hele leuke basic outfit! Ik ben nog steeds verliefd op je Clarks <3. En je sokken zijn cool.

  ReplyDelete
 20. Ahh wauw Laura, je ziet er zo leuk uit! Je trui is echt geweldig en de foto's zijn prachtig (maar ja, dat zijn ze sowieso wel altijd eigenlijk^^). Liefs

  ReplyDelete
 21. Wauw, echt hele mooie foto's! Ik ben ook gek op sokken (sinds kort, maar ik heb nu al 3 paar extreem felle neon sokken en happy socks (groene met zwarte dots). Ik moet je gelijk geven. Sokken maken blij!)

  ReplyDelete
 22. Mooie outfit! Die trui heb ik nog gepast bij de H&M, maar toch niet gekocht. Krijg toch wel spijt nu, hij is echt heel mooi! Fijne zondag :)

  ReplyDelete
 23. Ooh ik vind je trui echt zo gaaf. De foto's zijn ook te gek geworden net als de foto's van CLaudia

  ReplyDelete
 24. Woah, mooie jas! Ik hou van Monki. <3

  ReplyDelete
 25. Wauwwauwwauwwauwwauw. Moooie foto's! Oh en mooie sokken, superleuke outfit, leuke hairdo, leuk stukje. En nog een keer moooie foto's, omdat ze echt heel erg mooi zijn. X

  ReplyDelete
 26. Leuke outfit, en de foto's zijn heel gaaf!

  ReplyDelete

Thanks!