Friday, January 23

IK WAS WEER EENS EEN BEETJE SIP...

....en de enige remedie was een day off: ik ging naar de Koffie Salon. Een superleuk koffietentje dat een pand deelt met HAY. Ja, HAY. De meest geweldige interieurwinkel ever (die iedereen natuurlijk al kent maar waar ik tóch even heel enthousiast over moet doen). Ik was er een poosje terug ook al met een vriendin en ik snapte eigenlijk helemaal niet waarom ik daar niet vééél vaker was geweest. Ik bedoel: koffietentje én interieur in één??!?!?! Dat schreeuwt toch Laura? (nee, dat schreeuwt lifestyleblogger, ha-ha, ik ben een stereotype. HELP.) Maargoed, ik heb dus een paar uurtjes daarbinnen gezeten en ging niet zonder lege handen naar huis.... 



Nadat ik zo'n twee uur hazelnoot latté's met sojamelk had zitten drinken met een fijn boek en wat school/blogwerk had gedaan vond ik het wel weer tijd om op te stappen. Maar ik kon de winkel niet verlaten zonder eerst het hele assortiment even grondig gecheckt te hebben. En aangezien ik net mijn loon van een dagje klusjes doen had gekregen en dus op zak had kon het natuurlijk niet anders dan dat ik iets zou kopen. Dat mocht van mezelf. Omdat ik sip was. En dus kocht ik een heel mooi schriftje en een spiegeltje van HAY. 

En hoe leuk is het om een cadeautje voor jezelf in te laten pakken?! (Heel leuk.) Al kostte het de kassière van HAY wel iets meer bloed zweet en tranen dan ik van tevoren gedacht had - oeps... (Lieve kassière van HAY: het spijt me dat je drie rolletjes plakband nodig had en dat ik je zoveel moeite heb laten doen voor niets, maar geloof me: je hebt me helemaal opgevrolijkt! Ik hoop dat dat het goed maakt...). #carpediem.

Nadat ik had afgerekend en alweer iets vrolijker het pand had verlaten kon ik het natuurlijk niet laten om nog even bij Urban Outfitters naar binnen te glippen en ook daar bleef mijn portemonnee niet bespaard (HA! woordgrap). Ik vond een ongelofelijk mooie ketting met blauwe kristallen voor maar 6 (!!!) euro in de sale en ook die ging met me mee naar huis. 

Thuis was ik moe maar bijna niet meer sip en nadat ik met een serie en een grote mok (paleo) chocolademelk op de bank was gekropen voelde ik me eigenlijk gewoon weer helemaal oké. Een dagje lief zijn voor jezelf is fijn. Heel fijn. En leuk. En goed. En dat mag gewoon zo af en toe. :)


Wat doe jij als je sip bent?

Liefs,
Laura

Oh en ik heb het schriftje nogsteeds niet uitgepakt - en dus ook nog geen foto's van het schriftje zonder pakpapier, maar het heeft dezelfde print als het spiegeltje en papier met kleine ruitjes. Je zal 'm binnenkort vast wel zien verschijnen: hier of op instagram.

37 comments:

  1. Ik ga meestal ook even de stad in. Ergens koffie of thee drinken en even wat ongein shoppen. Wat zijn wij vrouwen ook snel tevreden hè? :-D

    ReplyDelete
  2. Wat een mooie ketting! Super leuk om iets voor jezelf te laten inpakken. Dan is het echt speciaal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Precies ja, zo'n mooie verpakking geeft een simpel schriftje nét dat wauw-effect (heel handig als je even opgevrolijkt moet worden!). X

      Delete
  3. Oh wat een leuke dingen allemaal! Die ketting is so pretty!
    Ik ga meestal ook even winkelen, bloggen, buiten fotograferen etc.!
    Liefs Lonneke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fotograferen is inderdaad écht een soort bezigheidstherapie. Helpt mij ook heel vaak :) X

      Delete
  4. Wat heb je een leuke dingen gekocht! Lief zijn voor jezelf kan inderdaad heel fijn zijn af en toe :)

    ReplyDelete
  5. Ik ga ook graag lekker even de stad in als ik wat sipjes ben, al is het in mijn geval dan vaak een bezoekje aan de Action, Hema of Xenos, ik word vrolijk van die leuke spulletjes :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hema vind ik inderdaad ook heel fijn om lekker rond te slenteren (en ze hebben er ook nog eens blijmakers, hahaha, die zijn helemaal perfect voor een sip dagje). :) X

      Delete
  6. Wat een geweldige ketting, waaaaauw! En ik laat stiekem ook altijd dingen inpakken voor mezelf, hihi. Sssst. "Is het een cadeautje?" JAAA. Vooral als ik weet dat ze altijd leuk inpakpapier hebben. Ik kende de naam HAY wel, maar ik ben er zelf nog nooit geweest! Lijkt me een heel verslavend plekje. Liefs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAY heeft serieus het mooiste inpakpapier EVER. Woah. :) Oh en indeed, vooral door de Koffie Salon, als je eenmaal in HAY zit kom je er écht niet meer weg.

      Delete
  7. Wat kan zoiets dan helpen als je sip bent he?! De Koffiesalon is zo fijn, ik zit er ook wel eens en je kunt er goed werken en de krant lezen. Plus, al die mooie HAY spullen zien :)

    ReplyDelete
  8. Haha cadeautjes uitpakken is gewoon zo geweldig :)
    En hele mooie vondsten!

    ReplyDelete
  9. Prachtige ketting! Ik had nog nooit van HAY gehoord, maar het klinkt als een hemel haha!

    ReplyDelete
  10. Wat leuk dat je jezelf even hebt verwent. Dat moet eens kunnen, zeker als je sip bent! De ketting had ik al voorbij zien komen op instagram en ik vond en vind hem nog steeds zo mooi! Het spiegeltje is ook zo ontzettend lief! En wat leuk dat je je notitieboekje hebt laten inpakken, ziet er echt leuk uit! En van dit artikel word ik ook spontaan vrolijker, ook iets dat ik nodig had, dankje! Liefs, Xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaah fijn dat ik je een beetje heb kunnen opvrolijken :) Liefs!

      Delete
  11. Ik zit ook wat sip ziek thuis en word weer een beetje vrolijker van jouw artikel (:
    www.liefslaaura.blogspot.nl

    ReplyDelete
  12. Wat leuk zeg, ik zag die prachtige foto's al op insta voorbijkomen! Stiekem had ik nog nooit van HAY gehoord maar het kan niet anders dan een leuke winkel zijn als ik dit zo hoor ;)
    En die ketting is zooo mooi en fotogeniek en alles<3
    X Emma

    ReplyDelete
  13. Jaaa jezelf verwennen met goede koffie en leuke winkels is ideaal om sipheid tegen te gaan vind ik! Ik vind het heerlijk om in mijn eentje even door de stad te struinen op dat soort momenten. Je foto's zijn zoals altijd weer stunning :)

    ReplyDelete
  14. Heel leuk Laura, dat pakje is zo cute, ik zou het zo laten, hahaa;)

    ReplyDelete
  15. Ik ben jaloers op je ketting. Heel jaloers.

    ReplyDelete
  16. Als ik sip ben whatsapp ik jou totdat je lips are moving en shake it off voor me gaat zingen in een spraakopname.

    ReplyDelete
  17. Klinkt als een supergaaf koffietentje! Ik laat cadeautjes voor mezelf ook altijd inpakken ;) "Is het een cadeau?" "euh... JA!"

    ReplyDelete
  18. Wat een prachtige ketting en het koffietentje klinkt supergaaf. Als ik iets voor mezelf haal laat ik het bijna altijd inpakken. De meeste vinden het vreemd, maar ik vind het altijd zo leuk, haha ♥

    ReplyDelete
  19. Super leuk, heb daar ook wel 's gezeten inderdaad. Heel fijn! En af en toe verdien je gewoon een zelf gekocht en ingepakt cadeautje inderdaad.

    ReplyDelete
  20. Jij stereotype? Welnee joh, je springt er juist uit!
    Een heel vet artikel weer Laura! :)
    Oh, en die ketting is echt hemels, voor maar 6 euro?!
    Die moet ik hebben, haha!

    Liefs!

    ReplyDelete
  21. Kadootjes voor jezelf kopen is eigenlijk veel te leuk om te doen (en slecht voor mijn portemonnee haha). Maar die ketting is echt heel mooi en voor 6 euro, goede koop!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja maar die portemonnee, daar denken we gewoon even niet aan ;) X

      Delete
  22. Ohhh sale bij UO, top top top! Echt een mooie ketting en de rest is ook leuk! Is er een speciale reden dat je dat ene nog niet hebt uitgepakt of wil je gewoon nog wat langdr dat leuk oeh-ik-moet-nog-iets-uitpakken-gevoel hebben?

    ReplyDelete
  23. Klinkt heel leuk! En wat een mooie ketting :)

    ReplyDelete
  24. Ik word ook altijd vrolijk van mooie dingen ♥

    ReplyDelete
  25. Lekker zo'n dagje! En ik kende Hay nog niet hoor..! Mooie aankopen :).

    ReplyDelete
  26. Wat een leuk artikel!

    Als ik sip ben, probeer ik het vaak van me af te schrijven of ik ga lekker een serie kijken.
    Tegenwoordig heb ik ook een kleurboek voor volwassenen wat me lekker bezig houdt. (aanrader!)

    ReplyDelete

Thanks!