Sunday, January 4

DECEMBER GOALS: RECAPHallo 2015 en hoi januari! Nu komt alles opeens heel dichtbij: het duurt nog maar twee en een halve maand tot ik jarig ben. Nog twee maanden tot de eerste verjaardag van Lauresque (hoera!). Nog anderhalve maand tot valentijnsdag (niet dat ik daar aan doe) en nog maar 25 dagen tot mijn Filosofie PTA (HELP!!1!11!). Maargoed, binnenkort meer over komende maand en wat ik allemaal wil doen en bereiken, nu is het eerst tijd om afgelopen maand uitgebreid te analyseren en bespreken. Hoe is 't bijvoorbeeld gegaan met mijn maandelijkse goals? Letz have a closer look, shall we?


HEEL ERG VEEL BAKKEN
Check! Ik heb heel veel scones, koekjes en cakejes gebakken en zelfs een recept voor kerstkoekjes gepubliceerd. Stiekem heb ik dus ook heel erg veel scones, koekjes en cakejes gegeten (oeps) - maar dat kan gewoon want het was december. Dus.

HARDLOPEN IN DE SNEEUW
Uhm nouja, het weer besloot om in bijna heel Nederland een dik pak sneeuw neer te leggen, behalve in Amsterdam. Dus was Laura sad. Maar om te compenseren heb ik wel minstens drie keer in de week hardgelopen (proud)!

SCHAATSEN
Laten we meteen beginnen met de domper van de maand: ik heb nog niet geschaatst. Volgens mij is dit een gevalletje ontbijten bij de Hema. Dat heb ik ook drie opeenvolgende maanden niet gedaan, en toen ik 'm van m'n lijstje schrapte at ik er drie keer in één week. Dusseh, komende maand zet ik schaatsen niet op 't lijstje en dan zie ik wel wat er gaat gebeuren ;)


3 BOEKEN LEZEN
Eeeehhhhhh. Nee. Gewoon nee. Ik ben denk ik in wel 6 boeken begonnen, maar ik ben in allemaal halverwege blijven steken. Afgelopen week ben ik in Mansfield Park begonnen, die ga ik nu wel écht uitlezen. En daarna The Scorch Trials en daarna Lament (- ehh, nee dat ga ik waarschijnlijk allemaal niet doen, maar 't is een leuk voornemen).

VAN MIJN VAKANTIE GENIETEN
Voor het eerst in tijden is mijn vakantie niet compleet mislukt. Ik heb zelfs een beetje kunnen relaxen en met wat vrienden enzo afgesproken (wow). De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

HET PERFECTE KERSTJURKJE KOPEN
WAT?! Ik bedenk me nu pas dat ik mijn prachtige jurkje gewoon helemaal niet heb vastgelegd. Hoe dan?! Ik wilde er zó graag over schrijven... Nouja, ik heb 'm in ieder geval wel. De perfecte little black dress: velvet en heel flowy en lief en leuk! Waarschijnlijk zet ik 'm binnenkort toch nog wel op de foto, so stay tuned!


HEEL ERG VEEL SCHRIJVEN OVER KERST
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. // is zeven artikelen veel? 

Vind ik wel :) 

THE HOBBIT ZIEN
Huilen! Ik heb The Lord of the Rings 1, 2 én 3 állemaal gekeken en deel één van The Hobbit gezien. Ook ben ik naar Samba, Mockingjay en The Maze Runner geweest, maar The Hobbit verdween helaas een beetje naar de achtergrond. Hopelijk kan ik binnenkort een avondje vrijmaken voor een uitstapje naar de bioscoop!

KNALLEND HET NIEUWE JAAR IN GAAN
Mijn NYE was echt ongelofelijk leuk. Ik heb thuis gewacht tot 12 uur, geproost op het nieuwe jaar en ben toen rond een uur of 1 naar één van mijn beste vrienden gegaan voor een feestje en heb écht een superleuke en gezellige avond gehad. De volgende morgen was ik iets minder vrolijk, maar dat nemen we maar voor lief. 


Heb jij ergens aan gewerkt afgelopen maand? En hoe is dat gegaan?

Liefs,
Laura

20 comments:

 1. Wat leuk beschreven! Echt superleuk om.te lezen :)

  ReplyDelete
 2. De meeste doelen heb je wel berijkt! Leuk artikel! Liefs

  ReplyDelete
 3. Oeh ik ben erg benieuwd naar foto's van jouw perfecte kerstjurkje. Hij klinkt inderdaad perfect!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahhh ja, ik zoek nogsteeds het perfecte moment om 'm te fotograferen. Weet ook nog niet helemaal welke setting enzo: nog eeeeven geduld dus ;) X

   Delete
 4. Ah nu wil ik je jurkje zien hahah

  ReplyDelete
 5. Oeh die koekjes! Heb je er nog wat over? Jammer he van die sneeuw? Ik hoopte zo dat ik de gordijnen open kon doen en een prachtig sneeuwlandschap zou zien. Helaas pindakaas. Fijne nieuwe week! X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahaha die koekjes waren in een half uurtje allemaal weg..... X

   Delete
 6. aah ik ben benieuwd naar je kerstjurkje! En ik heb ook nog niet geschaatst en ik wil dat nog steeds zo graag, hihi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa ik wil ook nog heeeeel graag schaatsen!

   Delete
 7. Ben echt nieuwsgierig naar je kerstjurkje! Velvet en flowy klinkt al helemaal leuk :)
  Ik wil ook zo graag weer schaatsen, maar tot nu toe is het er nog niet van gekomen...
  xx

  ReplyDelete
 8. Boks, ik heb the lord of the rings ook allemaal gekeken! Nu wil ik ook the hobbit zien! Het klinkt alsof je een supervakantie hebt gehad!

  ReplyDelete
 9. Wat een leuk artikel! Je schrijft echt ontzettend leuk, hihi! Zelf heb mezelf ook verplicht om te genieten van de vakantie, want genieten van een vakantie, lukt me niet erg goed. Maar deze keer wel! Liefs, X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tof om te horen! Dankjewel :) & mooi dat 't deze keer wel is gelukt! X

   Delete

Thanks!