Monday, December 15

GIVEAWAY: CHRISTMASSY SNAILMAIL (CLOSED)

Nu het december is en er overal cadeautjes gegeven en gekregen worden leek 't me tof om zelf ook een steentje bij te kunnen dragen aan het verblijden van mijn lieve lezertjes. Dus ging ik aan de slag en stelde ik drie échte Laura-pakketjes samen (heel lauresque). Kans maken? Lees dan snel verder!



IN IEDER PAKKETJE

- Een kaartje + berichtje
- Een candy-cane
- Een waxmelt/scentchip (kies uit: cranberry, pear, cinnamon of pineapple)

In één van de drie pakketjes zit nog een kleine verassing (heel misschien begint het met Tony's en eindigt het op Chocolonely....).


WINNEN?

- Volg Lauresque op bloglovin' en like dit artikel
- Laat een reactie achter met daarin wat je leuk vindt aan mijn blog en/of vertel wat over jezelf (+ een geldig mailadres): maak er iets leuks van :)
- Om extra kans te maken kun je me followen op instagram/tumblr

Je kunt tot 20 december meedoen aan de giveaway, daarna kies ik de 10 leukste reacties uit. Deze namen schrijf ik op en vervolgens trek ik lootjes! Good luck :)

Liefs,
Laura


(ik vind het overigens heel erg balen dat ik niet iedereen een cadeautje kan geven, maar helaas groeit het geld me niet op m'n rug...... maaarrrr, niet getreurd: dit zal écht niet de enige winactie zijn, er komen er vast nog een heleboel aan!)

20 comments:

  1. Ik zou heel graag kans willen maken maar ik kan je artikel niet op Bloglovin vinden x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Het duurt altijd eventjes voordat mijn artikelen op bloglovin' verschijnen, je kunt 'm nu dus gewoon in je feed vinden :)

      Delete
  2. Erg leuke winactie! Ik woon in België... Is dat een probleem?

    ReplyDelete
  3. Yay wat een leuke winactie! De kaartjes die jij maakt zijn zo leuk<3 En wat ik leuk vind aan jouw blog? Je foto's, je leuke manier van schrijven en niet te vergeten je lay-out! Natuurlijk volg ik je al op Bloglovin/insta en mijn mailadres is emmaathings@gmail.com
    Fingers crossed :D
    X Emma

    ReplyDelete
  4. Jaaaaaa, ik wil heel graag zo'n Laura pakketje! Jouw blog is gewoon fijn, leuk, vrolijk, mooi en ga zo nog maar even door. Maar goed, ik ga ook iets over mezelf vertellen ;) Ik heb net Noorse les gehad en éindelijk snapte ik de voltooide tijd. En dat is echt éindelijk, want ik ging steeds weer de fout in. En nu denk jij waarschijnlijk 'boeiend' maar ik ben echt zo blij :)
    Fijne dag lieve Laura!

    ReplyDelete
  5. Net als je blog is deze winactie erg origineel en persoonlijk! Aangezien ik onwijs veel van kerst houd, zou ik het leuk vinden dit kerstige pakketje te winnen! Mijn mailadres is: femkemsn@hotmail.com. Groetjes Femke :)

    ReplyDelete
  6. Jaa! Wat een leuke winactie! Ik volg je overal op, en heel lief dat je dit doet! Ik zou het super leuk vinden om zo'n leuk pakketje te winnen, want ik heb heel veel zin in kerst! Liefs, Val
    ❤️

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  8. Hee Laura!
    Ik ben Femke en lees jouw blog lekker anoniem :) . Tot nu dan. Ik kwam via de blog van Claudia (Beauty Behind Clouds) op jouw blog terecht. Meestal klik na één keer een blik te hebben geworpen op de artikels meteen weg, maar bij jou was het anders. Frisse layout, en vooral hele gave foto's. En sindsdien kijk ik elke dag minstens 1x op jouw blog. Wauw: je bent echt tof! Ten eerst moet ik altijd lachen om je onwijs grappige en typische verhaaltjes. Ehm, ja, ik kan me in veel inleven :) . Ook zijn je foto's zo gaaf! En je liefde voor prikkende plantjes is ook zo leuk, hahaha. En tja, toch laat ik nooit een reactie achter. Ik blogde ooit zelf, maar na een jaartje ben ik toch gestopt. Ik denk dat ik er gewoon nog niet aan toe ben om zoveel over mezelf bloot te geven. Ik vond het een leuke ervaring, maar het koste me veel tijd en op een gegeven moment vond ik het die stress niet meer waard. Maar goed, dat is geen reden om een aantal blogs te blijven volgen. Waaronder de jouwe dus. Ik wil zeggen dat je echt door moet gaan met dit en dat ik elke keer weer vrolijk word van jouw inspirerende artikels :D .
    Nou, dat was het hele verhaal! Ik doe graag mee en volg je al een tijdje op Bloglovin' en heb het bericht geliked. O, en by the way: dit hele lange bericht is geen slijmbericht omdat ik wil winnen, ik meen het ;) .
    xx Femke
    Ps. Een paar reacties hiervoor was er ook een Femke, maar dat ben ik niet, haha, toevallig is er nog een anonieme lezeres die Femke heet :D .
    Pps. Volgens mij is dit het langste bericht dat ik ooit heb geschreven ^^.
    Ppps. E-mailadres: femkesstyle@gmail.com, misschien heb je ook zin om me een mailtje te sturen zonder reden :Pxx

    ReplyDelete
  9. Oh wat leuk dat je dit doet! Ik heb echt veel bewondering voor je! Je doet leuke dingen met je blog en dat spreekt mij erg aan! Die sneeuw bijvoorbeeld! Zo leuk, haha! De onderwerpen die je ook bespreekt zijn zo herkenbaar en zo leuk! En daarbij je foto's Holla! Zo mooi. Ik doe graag mee! Liefs!
    anna27scrapbook@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Aah Laura ik wil ook mee doen! Want ik ben heel benieuwd naar dat berichtje :) Aangezien die heel leuk zal zijn omdat jij altijd zo fijn schrijft op je blog! Ik lees hem altijd met plezier en ik vind het leuk dat je post over nog zo veel meer andere dingen dan outfits enzo. Fijn om je blog weer eens te lezen want dat had ik al zo lang niet gedaan! Liefs :) (mylifestylediary@hotmail.com)

    ReplyDelete
  11. Ahw wat schattig!
    Ik doe niet mee want heb al ontzettend veel winacties gewonnen deze periode hihi

    ReplyDelete
  12. He hallo ^^ Ik heb je net op Instagram gevolgd, op Bloglovin' volgde ik je al een tijdje. Het leuke aan je blog vind ik de mooie foto's die je eigenlijk altijd maakt - en heel vaak zijn de foto's op mooie blogs een beetje, tja, overwhelming - maar dat gevoel heb ik op jouw blog helemaal niet. Het ziet er mooi professioneel uit, maar voelt toch een beetje als thuis. Snap je wat ik bedoel? ^^ Oh, en ik ben heel erg benieuwd wat het berichtje op het kaartje zou zijn ;) En wax melts helpen iedereen met het trotseren van de winter. ^^ Liefs, Sjoukje / www.lemontierres.com / lemontierres@gmail.com X

    ReplyDelete
  13. heeeeey Laura,

    Ik vind je blog echt super. leeker fris, en lekker jij.
    Ook vind ik je foto's echt prachtig. Binnenkort komt mijn aanwinst dan ook eindelijk binnen! ( nikon d3200 ) Natuurlikk volg ik je al een tijdje op insta, en bloglovin.
    Veel plezier met bloggen in de toekomst!

    xoxo Lisa. lisavdbeuken@hotmail.com

    ReplyDelete
  14. Ah zo leuk! Vooral dat je zo creatief bent om allerlei zelf gemaakte decoratie items bij je foto toe te voegen! Ik ben trouwens Joyce en morgen heb ik en biologie toets en laten we zeggen dat ik het niet goed ken want ik moest iets van 20 bladzijdes kennen en dat is moeilijk.. Maar voor de rest heb ik ook een blog, hiep hoi! - ps. ik wist niet dat er ananas wax melts bestonden. :o

    Liefs,
    Joyce

    ReplyDelete
  15. Ik kwam je dus zo tegen op instagram bij "de mensen die je leuk vind". Ik ging je dus volgen op instagram en toen zag ik dat je ook een blog had. Ik ging daar op kijken en ik vond het echt geweldig. Ik heb het meteen aan mijn vriendinnen doorvertelt en die volgen jou nu ook. Ik kijk nu bijna elke dag op jou blog en nu vraag jij je af van waarom reageer jij dan zo laat? Nou ik had dit dus helemaal getypt en toen was het verdwenen en nu heb ik het dus pas weer opnieuw getypt. Ik volg je dus al wel op instagram. En mijn e-mail is fennerosmalen@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Tralalalaa ik doe mee! (:
    En ik volg je op Instaaaa <3
    lchvonk@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Superleuke winactie! Ik volg je op Insta, Bloglovin en Tumblr (jaja trouwe volger). Ik vind je blog zo leuk door je eigen schrijfstijl en je o zo mooie foto's <3. Verder lijk je me een superleuke meid :). Liefs Carmen (ourbeautythings@hotmail.nl)

    ReplyDelete

Thanks!