Saturday, December 27

2014'S BEST VIEWED BLOGPOSTS



Kerst is voorbij en blogland verandert in een sentimentele boel. Mijn bloglovin' timeline stroomt over van alle terugkijkende blogposts en mooie herinneringen en ik kan natuurlijk niet anders dan meedoen. Of nouja, ik kán wel anders, maar ik vind het allemaal veel te leuk om níet mee te doen (#antihipster). 

Begin maart dit jaar ben ik begonnen met bloggen en dus heb ik eigenlijk geen compleet jaar om op terug te kijken, maar toch vond ik het leuk om een overzichtje te maken van mijn meest gelezen artikelen van de laatste tijd. Het grappige hieraan is dat deze artikelen állemaal heel recent zijn, haha. Over progress gesproken zegmaar... Maargoed, without further ado; dit is mijn top 6 best viewed blogposts van 2014 :)


Ik ben mijn blog niet begonnen met de bedoeling om overwegend over fashion te schrijven ofzo - en dat doe ik ook niet, maar op de één of andere manier zijn mijn outfitposts meestal wel érg populair (dat zie je ook wel een beetje terug in dit lijstje, hehe). Dit artikel over het kerstvirus vond ik overigens wel tof om te schrijven, vooral omdat het echt ongelofelijk onserieus bedoelt was en dat super leuk werd opgepikt in de comments: ik was in ieder geval niet de enige met het Kerstvirus :')


Het is natuurlijk gewoon heel erg leuk om je eigen blog even te kunnen spammen (#shamelessselfpromotion enzo) en ik vind het ook altijd heel leuk om over andere bloggers te lezen en nieuwe blogs te ontdekken, dus dat is waarschijnlijk wel de reden dat dit artikel zo goed aansloeg. Ik vond 't ook leuk om de reacties van de genoemde bloggers te lezen, die waren heel lief!



Ik had nooit verwacht dat ik met een soort traumatisch dieptepunt (dat viel overigens best mee, haha) zó veel bezoekers zou trekken, maar nouja, dat bleek dus wel zo te zijn. Dat in combinatie met het weekendje Londen dat ik nogsteeds te goed heb maakte die eerste onvoldoende eigenlijk een stuk minder vervelend. 



Hoi. Nog een outfitpost. Alhoewel.... Het was niet echt een outfitpost: meer een artikel over hoe een outfitshoot mislukte. Naomi en ik gingen foto's nemen op de Dam, maar onze vingers vroren eraf en onze tanden liepen schade op van het klapperen (ok nee, maar je snapt het idee, right?). 


Oh en hey, surprise surprise: nóg een outfitpost. Deze keer in samenwerking met Stylefruits om Serious Request te supporten. De foto's in deze post werden gemaakt door m'n moeder en lukten zó ongelofelijk goed dat we allebei helemaal verbaasd waren dat we dit nog niet eerder hadden geprobeerd. Bij deze: dankjewel maaaaam <3



Dit artikel ging over mijn nieuwe (50mm f/1.8) lens en de eerste paar foto's die ik met deze lens had gemaakt: een outfitshoot met Naomi van Little Keys to Happiness op dezelfde setting als de foto's voor mijn artikel over het Kerstvirus. De lichtjes op de achtergrond en het licht van de langzaam invallende avond maakte alles zó cosy en christmassy. Ik was heel blij met het resultaat van de foto's en dus met mijn nieuwe lens :)


Ben jij ook een sentimentele troela en houd je van het ophalen van herinneringen en datsoort ongein? Of juist helemaal niet?

Liefs,
Laura

22 comments:

  1. Jaaah this girl is ook best wel een sentimenteel typje. Herinneringen ophalen is een van mijn hobby's :D Leuk om te zien, zo'n overzicht. Ik had er ook al eentje klaar staan voor de 29ste (al twee weken geleden getypt.. Hoezo sentimenteel hahaha:') Liefs

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha same here. maar zo'n overzichtje is ook gewoon heel erg leuk om zelf te zien :) X

      Delete
  2. Je foto's zijn echt jaloersmakend, not cool! Haha! Mooie artikelen heb je op een rijtje gezet!

    ReplyDelete
  3. Ahh wat super leuk! Dit is heel herkenbaar, dit waren ook echt mijn favoriete artikels! Al je foto's Laura! Je hebt echt talent! Liefs

    ReplyDelete
    Replies
    1. naaahw dankjewel tess! :) leuk ook wel dat 't zo overeen komt met je favorieten! X

      Delete
  4. Oh jou foto's zijn zo mooi! Ik vind dit soort artikelen ook geweldig om te lezen een beetje throwback haha! Leuk! Liefs

    ReplyDelete
  5. Zulke leuke artikelen allemaal en jaa je outfits zijn gewoon cool en je foto's perfect! Ik ben niet heel sentimenteel maar herinneringen ophalen zijn altijd leuk ;)
    X Emma

    ReplyDelete
  6. O man jij bent zo mooi! Echt, elke keer als ik je foto's met outfits zie denk ik weer 'wow'!

    ReplyDelete
    Replies
    1. woah, wat ongelofelijk lief! echt heel erg. :)

      Delete
  7. Leuk om zo allemaal op een rijtje te zien! Ik snap wel dat je outfit posts populair zijn! En ja, ik doe er ook aan mee.. Mijn 'samenvatting' van 2014 staat al een tijdje ingepland, haha! :)

    ReplyDelete
  8. Wat een super leuk overzichtje. Ik vind je foto's erg mooi<3

    ReplyDelete
  9. Heel leuk om te lezen dit! En wauw, wat heb jij dan snel veel volgers gekregen! :o

    ReplyDelete
  10. Jouw blog is echt zo leuk! Je foto's zijn altijd prachtig en je schrijfstijl is erg fijn! Doe zeker zo voort haha! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lief! dankjewel en dat zal ik doen, haha :) X

      Delete
  11. Je outfitposts zijn nu gewoon echt heel leuk! ♥

    ReplyDelete
  12. Wauw je progress is echt terecht! Je blog oogt heel verzorgd en de foto's zijn van kwaliteit! Daarbij heb je gewoon een hele leuke stijl, keep up the good work! <3

    ReplyDelete
  13. Wat leuk om te zien! Ook voor jezelf leuk om uit te zoeken wat er vooral veel gelezen wordt :)

    ReplyDelete
  14. Zo leuk om zo'n soort lijstje te zien, valt mij inderdaad op dat veel bloggers het doen maar hey het is leuk! Het feit dat jij zo'n leuke beloning kreeg voor je onvoldoende is geweldig! Je outfit foto's zijn prachtig en je stijl is geweldig dat is denk ik - dat weet ik zeker - één van de redenen dat je outfit artikels het meest bekeken zijn.

    ReplyDelete
  15. Wat een heerlijk artikel, ik vind ook al je outfits zo geweldig! De 1,8mm lens was voor mij een hele goede aankoop, wat een topding! Een heel fijn 2015 toegewenst <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahh ja, mijn lens was inderdaad ook écht een van m'n beste investeringen evahhh. oh en thanks, lief van je! jij ook een heel fijn 2015! X

      Delete

Thanks!