Sunday, July 13

INSTAGRAM UPDATE | JUNE/JULY


Ik heb eeuwen geleden voor het eerst een instagram update gepost. Ik zeg eeuwen maar eigenlijk bedoel ik iets meer dan een maand. Anyway, best lang geleden dus. Daarom vond ik het tijd om weer eens een klein overzichtje te laten zien om jullie up to date te houden van mijn geweldige instagram feed (nee grapje) (I'm working on it) (niet grappig, ik weet het). Okay, so let's stop rambling and get straight into it.


1. Fotogenieke sojayoghurt met bevroren frambozen en agave siroop: mijn fave toetje van de laatste tijd!
2. Mijn goals voor juni (zie je wel, mijn vorige instagramypdate is écht heel lang geleden...)!
3. Some well needed me-time: witte chocolademelk, een warme sweater en een goed boek. Life won't get any better.


4. Omgewoelde lakens en zonnestraaltjes van de vroege ochtendzon. Heel tumblr-ish. 
5. #nomakeup #selfie voor #nomakeupbeautygloss
6. Home-made healthy pizza hawaii (wow, wat een mond vol), yum (ik krijg er spontaan weer honger van)!


7. Tyler Oakley. Enough said.
8. Een klein eenzaam boterbloempje dat ik tegenkwam tijdens een eenzame fietstocht door een eenzaam weiland. Best een eenzame foto dus eigenlijk...
9. The Fault in Our Stars, maar dan in het frans. Ik kwam deze foto tegen op een ander instagram account en vond 'm zo mooi dat ik een soort random shoutout-ish dingetje deed. Niet mijn foto dus!


10. Ik zette de televisie aan en het eerste wat ik zag was een optreden van Bastille. Nou als je mij een beetje kent dan weet je dat ik echt de grootste fangirl ever ben als het om Bastille gaat. Je kunt dus al een beetje raden wat er gebeurde, maar voor de duidelijkheid zal ik het een beetje omschrijven: eerst huilen, toen dansen, toen springen, toen weer huilen en toen weer dansen. En toen was het voorbij en postte ik het op instagram.
11. De eerste écht warme dagen van deze zomer vierde ik met extreem veel ijsjes. Daarnaast vond ik m'n outfit die dag wel geslaagd (alles was vintage).
12. Selfieeeee.


13. Ik heb dit al duizend keer herhaald, maar ja, ik ga het nog een keer zeggen. PASSENGER ZEI DANKJEWEL TEGEN ME TERWIJL ER 40.000 MAN ACHTER ME STOND EN HIJ STAK Z'N DUIM OP EN WAUW. Zo. Dat was dat.
14. Mijn helix! Hier ben ik nogsteeds súperblij mee (:
15. Golden syrup havermout met witte chocoladestukjes. Als dit er niet lekker uit ziet dan weer ik het ook niet meer.


16. Bevroren besjes eten met mijn beste vriendinnetje Mitziiii (met wie ik op het moment dat je dit leest in Londen zit)!
17. Lunch in de Bagels&Beans: een cinnamon/raisin bagel met banaan, kaneel en ahornsiroop samen met een wortel/appel/gember sapje. Scrrrrrumtious! 
18. Mijn nieuwe PLANGAS zonnebril! Ik ben hier echt heel erg blij mee en ik denk dat jullie 'm ook nog wel vaker voorbij zullen zien komen! 

Nou jongens, dat was me wel een extreem spannend artikel hè? Mijn leven is zó belachelijk exciting, I know. Nee oké grapje, ik hoop dat jullie 't een beetje leuk vonden. Ik vind het ongelofelijk fijn dat jullie mijn artikelen lezen en ben zo ongelofelijk dankbaar voor alle lieve comments! De laatste artikelen waren niet bepaald m'n beste omdat ik zo ver vooruit heb moeten werken, maar ik wil graag een beetje regelmaat vasthouden, dus ik hoop dat jullie het me niet al te kwalijk nemen. Binnenkort zullen er een hoop beter verzorgde en originelere artikelen online komen met een hoop Engels gedoe. So stay tuned! 

Liefs,
Laura

12 comments:

 1. hele leuke foto's en ik vind je zonnebril zo gaaf!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh, dankjewel! Ik ben ook echt heel erg blij met m'n zonnebril, heb er ook heel erg veel aan gehad in Engeland! (:

   Delete
 2. Ahh wat een super leuke foto's allemaal! Die eerste foto ziet er zo heerlijk uit! Dat ga ik ook een keer maken! Ik vind je piercing ook echt heel tof! Zit er nu over na te denken om daar ook een piercing te nemen! Heb je hem laten schieten of echt met zo'n naald?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ohhh, ik zou dat echt doen als ik jou was: m'n favoriete toetje ever (ook heel erg lekker als snack btw). M'n piercing heb ik laten piercing met een naald, maar ik vond het enger klinken dan het was, haha (: Ik denk dat het je heel mooi staat als je 't zou doen! X

   Delete
 3. Leuek blog!
  Misschien vindt je het leuk om mee te doen aan mijn win actie?
  WIN: €50 shoptegoed voor Winkelstraat.nl; in een giveaway op mijn blog!
  €50 GIFTCARD VOOR Winkelstraat.nl GIVEAWAY HIER
  xo.
  FROM HATS TO HEELS

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel, en ik zal zeker even gaan kijken (: X

   Delete
 4. ik vind je zonnebril echt prachtig!

  ReplyDelete

Thanks!