Friday, April 25

MORE BIRTHDAYPRESENTS AND SOME SPEECHING


I got some presents. Again. Maandag vierde ik mijn verjaardag (which was FUN), en bij een verjaardag horen cadeautjes! Ik denk dat ik de komende tijd heel veel ga lezen (ik mag in totaal ongeveer 8 boeken aan mijn collectie toevoegen, totáál geen problemen mee verder) en daarnaast weer wat meer ga werken aan mijn creatieve vermogens. But first, lemme show ya them goodie goodie gumdrops (nee, ik ga geen selfie nemen. oh en misschien moet je Joey Graceffa kennen om deze uitdrukking te kunnen plaatsen).

 • Ik mag haasten met het uitlezen van The Bookthief, aangezien ik nu gratis naar de film kan. I gotta hurry hurry hurry now, quick quick quick.
 • Fotolijstjes en een kaars, hele mooie kleur, quite bright, but oh well. We'll find a nice place for these babies.
 • And yet again: een boek! Een heel tof verhaal, althans, aan de hand van wat ik uit de achterkant kon opmaken lijkt het me een heel tof verhaal. Ik zal er binnenkort wel achterkomen. 

 • Geurkaarsen doen het áltijd goed (toch?). Ik ben niet zo'n enorme fan van de kleur roze, maar ik vind het bij deze kaars eigenlijk helemaal niet storend. Ik heb nu alleen wel echt heel erg veel decoratieve spulletjes voor mij kamer... 't wordt een beetje kiezen vrees ik (MAAR WAAR LAAT IK DE REST DAN?!??!! - mijn terugkerende struggle).
 • Hoi, ik ben Laura en volgens mij sta ik bekend als boekenwurm (dat ben ik ook). Voor ik doodga van Jenny Downham en Paper Towns van mijn geliefde John Green. Wel de eerste twee Nederlandse boeken die ik heb gekregen overigens.

 • Tot slot dit geweldige cadeautje dat ik heb gekregen van mijn hele vriendengroep: een súpermooi boek met daarin allemaal verschillende pagina's. Sommigen met lieve teksten, anderen met quotes of juist wreck this journal-ish achtige pagina's. Naomi heeft er het meeste werk in gestoken en heeft ook zelf alle pagina's ontworpen en de foto's erin geplakt. Ik ben er echt héél erg blij mee en ik sta vooral versteld van hoe ongelofelijk mooi het is geworden. 

Ik voel me ongelofelijk verwend, en ben echt extreem dankbaar voor alle cadeautjes, maar vooral voor de geweldige mensen die ik mijn vrienden mag noemen. Een half jaar geleden nog maar had ik nooit van zoiets kunnen dromen. Ik ben best gelukkig eigenlijk met waar ik op dit moment sta in het leven, en vanaf nu kan het alleen nog maar beter worden. Ik heb geweldige mensen om me heen die een stevige basis vormen van waaruit ik alleen nog maar kan groeien en dit is meer waard dan wat dan ook op de wereld. Steeds opnieuw leer ik dat geluk niet in perfectie zit, maar juist in het accepteren van de imperfecties die alles uniek en bijzonder maken. Vroeger werd ik vaak beschreven als 'anders', dat vond ik toen verschrikkelijk. Nu zie ik dat niets minder waar is. Ik was mezelf, en niets is mooier dan jezelf zijn. Ik ben mezelf kwijtgeraakt, in een zoektocht naar iets dat ik al had, maar wat ik niet wilde accepteren. Nu vind ik mezelf stukje bij beetje terug, en met ieder stukje van mezelf dat ik accepteer, voel ik me beter. Want ik ben wie ik ben, en niemand anders. En dat is het mooie. Er is maar één mij. 

Cheers.

(this shit just got really deep).

2 comments:

 1. Oh wat een leuke dingen heb je gekregen en wat ontzettend lief is dat boek van je vrienden <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ik ben echt héél erg blij met alle cadeautjes, en dat boek koester ik echt met heel mijn hart, haha (:

   Liefs!

   Delete

Thanks!