Saturday, March 22

Moodboard: Just go with the flow

Hey!
Vandaag was ik in de mood voor een moodboard (ha ha ha, goh wat ben je grappig Laura). Nee maar echt, op de een of andere manier kon ik alles dat mij momenteel bezighoudt samenvatten in één moodboard. En dat is bijzonder. Mijn hoofd is vaak met 100.000 dingen tegelijkertijd bezig, dus echt. Dit is bijzonder. Kijk je even mee?


Uhm tsja, waar zal ik beginnen? De olifantjes staan voor Dumbo (de Disneyfilm - mijn obsessie voor Disney groeit nogsteeds met de dag) en er is een t-shirt van de New Look dat me achtervolgt. Het is een wit shirtje, met een tribal-ish print met olifantjes. En het is perfect. Andere woorden heb ik er niet voor. Ik wil het hebben. Ik moet het hebben. Iemand? Donatie? 

Goed, tea & fuzzy socks. Spreekt voor zich: cozy op de bank, met thee en fuzzy sokken. Ja. Daaronder een sterrenhemel met een onbekend sterrenbeeld. Volgensmij is het Orion, maar in dat geval missen er een paar sterren. Orion is mijn lievelings-sterrenbeeld. Ik weet niet precies waarom. Maar ik vind 'm gewoon heel mooi. Net zoals cygnus. Die ook. 

Be happy. Free spirit. Just go with the flow. A.k.a. well needed positivity. Bloemetjes en frutseltjes? Het is lente! Wat kan ik daar nog aan toevoegen? Niets! LENTE! 

Dan tot slot Finn Harries. Need I say more? Youtuber, SEXY en tweeling, net als ik. Match made in heaven, if I say so myself. 

Liefs,
Laura

12 comments:

 1. Hoeveel kost dat shirtje? Dan neem ik iig genoeg geld mee als ik naar het winkelcentrum ga ;) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. aaahw brechtje, maar dat hoeft toch helemaal niet! haha (:
   maar, uhm, 12 euro volgensmij.

   Liefs!

   Delete
  2. Waarom niet? Mag het niet ;-;

   Delete
  3. natuurlijk wel! superleuk (:

   X

   Delete
 2. Oké dan zie ik je maandag nog meisje ;) xxx

  ReplyDelete
 3. Gewoon alvast voor je verjaardag toch? Xx

  ReplyDelete
 4. Wat leuk zo'n moodboard ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hè (: dankjewel!
   Voor inspiratie, of het opzetten van een projectje is het ook heel fijn.

   Liefs!

   Delete

Thanks!