Saturday, March 1

Hi, ik ben Laura!

Ik vind het doodeng om mijn blog nu met de wijde wereld te gaan delen, maar daarnaast ben ik ook ongelofelijk blij en heel trots op mezelf dat ik deze stap heb genomen. Deze eerste post wordt waarschijnlijk heel ongemakkelijk, maar dat is dan maar zo.

Ik ben Laura en ik ben altijd al dol geweest op schrijven, als klein kind schreef ik schriften vol met verhalen en verslagen over vanalles en nogwat. Ik heb deze schriftjes recent nog terug gevonden en ik heb alle verhalen teruggelezen (dat was nog een behoorlijk werkje want sommige verhalen waren wel twee schriften lang!). Nu, tien jaar later, en een hoop ervaringen rijker, wil ik heel graag weer wat meer gaan doen met schrijven, en dit het liefst ook combineren met al mijn andere hobby's. Daarom heb ik na lang twijfelen besloten een blog te beginnen die ik toch ook weer wil wijden aan vanalles en nogwat: the usual, fashion, beauty en lifestyle, maar ook verhaaltjes, muziek, en creatieve onderwerpen zullen voorbij gaan komen!
Veel plezier (the best is yet to come),
Laura1 comment:

  1. Aaaah dit is je eerste blog. Wat lief. En wat een werk om hiernaartoe te gaan. Terwijl ik dat ook in zoeken had in kunnen typen. Ik had het kunnen weten. En kijk nu hoever je bent. Geweldig.

    Lieve groetjes,

    ReplyDelete

Thanks!