Wednesday, April 6

mixtape • spring

De zon leek me met open armen te begroeten toen ik afgelopen zondag over de drempel van de voordeur stapte. Eerst vielen zijn stralen op mijn neus en mijn wangen en met twee stappen bevond ik me vervolgens volledig in zijn comfortabele omhelzing. 'Zal ik...' Prevelde ik voor me uit. Vastberaden knikte ik en vlug sprintte ik het huis weer binnen, ontdeed ik me van mijn panty en stapte ik in mijn loafers. Binnen twee minuten stond ik weer buiten, nu met blote benen. Het briesje dat waaide streek zachtjes langs mijn kuiten en bijna (bijna) slaakte ik een kreetje van geluk. Ik hield me in.De geur van de eerste lente drong mijn neus binnen en de krokusjes in de tuin lachten me toe. Zachtjes weerklonken de deuntjes van 'Sunday Morning' in mijn oren - en ondanks dat het nummer me meestal aan die H&M reclame doet denken kon ik het niet laten om met een zwierig huppelpasje op de maat mee te dansen terwijl ik met een boek onder mijn arm op zoek ging naar een fijn plekje om wat te lezen. De rest van de middag spendeerde ik in het licht van onze altijd loyale vuurbal, zijn warme stralen op mijn bol en met mijn neus in mijn boek.

Ik las het uit, met mijn rug tegen een muurtje en mijn blote (!!!) benen voor me uit gestrekt. Voorbijgangers lachten me vriendelijk toe, en ik lachte terug. 'Suuuuunday morning,' werd sunday afternoon en vervolgens sunday evening. Daarna wandelde ik terug naar huis. De zon zakte weg achter de horizon en hulde de wereld in gloeiend rood, stralend geel en tot slot mysterieus purper. Mijn gezicht gloeide nog wat na en mijn glimlach bleef de rest van de avond, alsof ze op mijn gezicht geschilderd was. 


klik hier om de mixtape te beluisteren
6 comments:

 1. Ik hou van jouw mixtapes. Vanavond ga ik weer even alles afluisteren, hihi. En OH, het was inderdaad zo lekker zondag. ♥︎♥︎♥︎

  ReplyDelete
 2. Leuke mixtape! #88 van Lo-Fang is echt al zo lang mijn favoriete nummer. Al zijn nummers vind ik echt geweldig! Leuk dat ik het hier voorbij zie komen (aangezien al mijn vrienden zijn muziek verschrikkelijk vinden haha).

  ReplyDelete
 3. Ah, wat een fijn artikeltje om te lezen!

  ReplyDelete
 4. Mooi, mooi, mooi, alles mooi

  ReplyDelete
 5. super tof! Ik ga hem zeker luisteren

  ReplyDelete
 6. Heel mooi en weer een langere playlist....

  ReplyDelete

Thanks!