Friday, December 25

merry christmas!

Het afgelopen jaar is in sneltreinvaart voorbij gevlogen en ondanks dat die snelheid me zo af en toe beangstigde heb ik onwijs kunnen genieten. Er is heel erg veel veranderd in mijn kleine leventje, positief en soms ook negatief (je weet wel, zo gaan die dingen). Een jaar geleden had ik me niet in kunnen denken hoeveel ik - als persoon - gegroeid en veranderd ben en wat een individu in een jaar allemaal kan leren. Dat blijkt nu achteraf dus een heleboel.

Vandaag is eerste kerstdag aangebroken en kan ik even stilstaan en naar adem happen - hoe clichĂ© dat ook mag klinken. Ik kan terugblikken en reflecteren, genieten van bergen met eten en samenzijn met familie (en heel erg hard niezen en hoesten, want hoera! keelontsteking). Ik ben onwijs dankbaar voor alles wat ik heb meegemaakt in het afgelopen jaar, voor de mogelijkheden die ik aangereikt heb gekregen, voor de lieve mensen om me heen, voor die onwijs enorme hoeveelheid dingen die ik heb geleerd en voor waar ik nu sta. Voor mijn blog. Voor jullie. 

Ik hoop dat jullie ook een fijn jaar achter de rug hebben. En dat jullie nu een heeeeeel gelukkig kerstfeest hebben (of je het nu uitgebreid viert of niet). Geniet ervan, MERRY CHRISTMAS. (Even for the record: voor ik begon met het schrijven van dit stukje was ik niet van plan zo ongelofelijk sentimenteel te doen. Maargoed, ik deed het toch. Sorrynotsorry.)
12 comments:

 1. Merry Christmas Laura<3 Geniet ervan, ondanks je keelontsteking :')

  ReplyDelete
 2. Geniet van je Kerst! Fijne feestdagen!

  ReplyDelete
 3. Hopelijk had je een hele fijne Kerst! Geniet nog van de laatste dagjes 2015 :)

  ReplyDelete
 4. Nog een hele fijne dag toegewenst! En ik zie nog steeds uit naar al je komende postjes (: ♡

  ReplyDelete
 5. Vrolijk kerstfeest (ehm dat is bijna voorbij, maar toch) :D

  ReplyDelete
 6. Your blog is beautiful in every way possible. I love the layout, your photography and your writing. I hope you had a merry Christmas.

  ReplyDelete

Thanks!