Tuesday, December 15

budget (cadeau) tip • glazen doosjes van søstrene grene'Aaaah, Naomi!!! Check dit!!!' Mijn ogen rollen bijna uit m'n hoofd van enthousiasme en verbazing als ik me omdraai om Naomi op haar schouder te tikken. Op en neer springend wijs ik naar een stapel glazen doosjes, bovenin een schap met verschillende interieuraccessoires van Søstrene Grene. 'Deze zijn perfect, en maar TIEN euro!!! Dat is helemaal niets!!!' Ik roep het haast door de winkel, maar weet me enigszins in te houden. Naomi neemt mijn enthousiasme gelukkig meteen over en  niet veel later stuiteren we samen naar de kassa om onze aanwinsten af te rekenen.
Zo'n mooi glazen opbergdoosje stond al ongelofelijk lang op mijn verlanglijstje, maar omdat de prijs van deze - toch redelijk simpele - accessoires over het algemeen tussen de twintig en de veertig euro ligt is het er nooit echt van gekomen er één te kopen. Toen ik in Søstrene Grene tegen dit exemplaar (dat dus rond de tien euro kost) aan liep wist ik meteen dat ik 'm móést hebben. En dus heb ik 'm gekocht. Het is een heel fijn ding en staat vrijwel in ieder interieur heel tof. Ik weet nog niet wat ik er in ga doen - sieraden misschien, of schelpjes. Zoiets. Dat komt vanzelf wel. Ze hebben het doosje overigens ook in een nóg grotere variant, voor dertien euro volgens mij. 

't Doosje is natuurlijk ook een heel tof kerstcadeautje! Voor je moeder, beste vriendin - of gewoon voor jezelf ;) 

16 comments:

 1. Wauw, wat een superduper awesome doosje is dit Laura! Groot gelijk dat je hem meenam, zeker ook voor zo'n prijsje! Sowieso is Sostrene Grenes echt een geweldige winkel, ik word er eigenlijk véél te hebberig van :)

  ReplyDelete
 2. Wat een mooi doosje zeg. Hoe groot is hij ongeveer? Of is het een standaard kleintje :-)

  ReplyDelete
 3. Ze hebben zo veel leuke dingen bij Søstrene Grene! Deze is zeker heel leuk :) X

  ReplyDelete
 4. Aawh, zo mooi! Ik wil er ook al een tijd eentje (ik zag ze bij Xenos), maar ik weet nog niet waar ik het ga laten, haha.

  ReplyDelete
 5. ik zag het pas ook ja!! zooo mooi! als juwelendoos of mooie dingetjes, polaroids of iets anders.... super mooie foto's meid!

  ReplyDelete
 6. Oh echt, wat een leuk sieradendoosje! Gelukkig ga ik nog met school naar amsterdam, want dan ga ik hem echt opzoeken!

  ReplyDelete
 7. Aah ik zag zoiets bij Sissy Boy liggen, maar daar was 'ie drie keer zo duur. Het is zo'n mooi doosje! Ik ben benieuwd wat je ermee gaat doen :)
  X Emma

  ReplyDelete
 8. Super mooi doosje! Ik zag hem ook bij de Xenos liggen maar twijfel dan altijd een beetje wat ik er eigenlijk mee moet doen haha, ben erg wat jij er mee gaat doen.

  ReplyDelete
 9. Ik had hem ook al gespot in de winkel! Hier in Groningen vind ik de winkel toch een stuk minder aantrekkelijk dan bijvoorbeeld in Den Haag, dus op de een of andere manier heb ik dan toch minder de neiging om zo iets moois hier te kopen. Niet echt logisch misschien, maargoed :)

  ReplyDelete
 10. Wat een leuk idee! Ik vind die kistjes echt zo pretty! Ik dacht alleen dat ze zoals jij al zei erg duur waren. Dit is de perfecte oplossing. Thanks Lau.

  ReplyDelete
 11. Ik heb er eentje van Laif & Nuver, maar deze ziet er erg goed uit! Mag ik vragen waar je de slinger met cirkeltjes vandaan hebt of heb je die zelfgemaakt?

  ReplyDelete
 12. Ahh wat leuk, die doosjes zijn zo mooi inderdaad!

  ReplyDelete
 13. Ahh, wauw, zo'n bakje wil ik ook nog steeds, deze is moooi! :)

  xx

  ReplyDelete

Thanks!