Thursday, October 15

ik deed dus iets met mijn haar


Ik doe eigenlijk nooit iets met mijn haar. Ja, oké, ik draag het in een staart, maar verder niets. Tot ik laatst een video van Zoella zag en spontaan bedacht dat ik ook maar eens een poging zou wagen (silly me). De 'hair-do' zou 'heel simpel' zijn. En dat was 'ie ook wel, maar ik moet heel eerlijk toegeven dat ik zo'n twintig minuten voor een spiegel heb staan stuntelen met bobby-pins en haarelastiekjes. Was 't mooi? Ja, best wel. Voor herhaling vatbaar? Mhhhhh, misschien over een half jaartje weer ofzo?DOE JIJ WEL EENS WAT MET JE HAAR?p.s. voordat jullie allemaal gaan gillen en roepen en flauwvallen enzo: nee, ik ben niet naakt. dit noem je dus een strapless top.

20 comments:

 1. Wauw, wat een prachtige haarstijl. Ik ben zelf niet zo'n held in vlechten en al dat gedoe. Mijn beste vriendin vlecht mijn haar regelmatig in! Ik vind het ook leuk om een warige staart of knotje te dragen.

  ReplyDelete
 2. Echt super mooi! Je maakt er echt prachtige foto's bij! Doe je dat dan gewoon met zelfontspanner! Dat vind ik knap, want als ik dan een foto maak sta ik er altijd maar half op of zoiets ! ZO MOOI!

  ReplyDelete
 3. Het ziet er echt zo ontzettend mooi uit. De haarstijl is echt prachtig net als de foto´s die je er bij hebt gemaakt. Je gaat echt met enorme sprongen vooruit!

  ReplyDelete
 4. Wauw staat je heel mooi! Helaas gaat dit bij mij niet lukken, daarvoor is mijn haar niet lang genoeg.

  ReplyDelete
 5. Oh wauw, heel leuk! Ik doe maar een paar keer per jaar uitgebreid mijn haar, met kerst, oud & nieuw, m'n verjaardag en als ik er zin in heb, maar voor kerst ga ik dit denk ik ook maar proberen :)

  ReplyDelete
 6. prachtige foto's! ik doe eigenlijk niet vaak iets met mijn haar maar dit ziet er echt super mooi uit :)

  ReplyDelete
 7. Ziet er heel mooi uit! En herkenbaar, op youtubefilmpjes ziet het er allemaal toch veel en veel makkelijker, maar als je zelf voor de spiegel staat te klungelen is het toch altijd wat minder :')

  ReplyDelete
 8. Oh wat een mooie hair-do zeg! En ja, prachtige foto's, as usual.<3
  X Emma

  ReplyDelete
 9. Mooi! Misschien toch ook maar eens proberen ;)

  ReplyDelete
 10. Wat is het mooi gelukt! Staat je heel mooi. Ik doe eigenlijk nooit wat met mijn haar, hou het gewoon los. Nogal saai, maar ik vind dat al die ingewikkelde hair do's me nooit zo staan. En ik denk ook dat ik een tikkeltje onhandig ervoor ben.
  X

  ReplyDelete
 11. Ahh, zo mooi dit! Ik kan al niet eens een gewone vlecht maken in mijn eigen haar hahaha ;)

  xx

  ReplyDelete
 12. ik vind dat het jou eigenlijk zelfs nog mooier is gelukt dan zoe! :)

  ReplyDelete
 13. Prachtig, die foto's! En heel mooi je haar! Lijkt wel iets voor een bruiloft. Ha, ik ben ook zo'n persoon die dit eens in het half jaar doet en er dan weer een hele tijd geen zin in heeft.

  ReplyDelete
 14. Super mooi! Vlechten bij een ander is geen probleem, maar als ik het bij mezelf moet doen lijkt het net of ik een zware nacht heb gehad. Alles piept eruit! Oh well, ik leer het vast nog wel een keertje...

  ReplyDelete
 15. Mooie foto's en mooie hairdo! Ik heb inmiddels halflang haar en ik vind het leuk om te variëren, al ben ik (nog) niet zo goed in het maken van heel ingewikkelde kapsels.

  ReplyDelete
 16. Zulk haar vind ik dus echt prachtig..het enigst nadeel is dat ik twee linkse handen heb als het op haar aankomt lol, haha. Staat je echt onwijs mooi! Liefs.

  ReplyDelete

Thanks!