Monday, April 6

IK HEB ADVIES NODIG

...want ik twijfel heel erg. De afgelopen tijd heb ik veel gewerkt aan het perfectioneren van mijn layout. Dit zat vooral in de kleine details: de share-buttons onder mijn artikelen, de icons van non-Blogger-comments (jeweetwel, die comments waar geen profielfotootje bij zit - die zijn nu heel mooi en passen perfect bij m'n layout, yay), een nieuwe instagram widget, een nieuwe about-me page en nogmeer van datsoort dingetjes. Ik vind dit echt heel erg tof om te doen; vooral wanneer ik merk dat alles echt een geheel aan het worden is...

Mijn header is echter iets waar ik al een poosje mee struggle: ik weet écht niet wat ik ermee moet. Ik vind 'm nu een beetje te saai en heb dus bovenstaande header in elkaar geknutseld. Het rondje met de L erin komt perfect overeen met mijn nieuwe logo (dat is natuurlijk ook de bedoeling, #duh) en dat maakt mij obviously heel blij. Toch weet ik niet helemaal zeker of dit bij mij en mijn blog past. HELP ME.

Vind jij bovenstaande header tof? En past 'ie bij mij en m'n blog? Of vind je dat ik alles beter kan laten zoals het nu is??? Ik weet het niet. Ik bevind me momenteel in een existentiële crisis (want ja. dit is een levensvraag. echt.) en kan best wat opbouwende kritiek gebruiken. I NEED Y'ALLS OPINION. 

(Al ben ik me er best bewust van dat ik uiteindelijk zelf een beslissing moet maken en ik de enige ben die echt kan oordelen over wie ik ben en wat ik wil enzo blablabla. Iedereen heeft wel eens advies nodig. Van een vriend of vriendin ofzo. Datsoort gedoe. En aangezien ik jullie allemaal als mijn beste vriendjes en vriendinnetjes zie - ja echt - vraag ik het aan jullie. Ok? Ok.)
OP Z'N INSTAGRAMS: WAT VIND JE VAN M'N ONTWERPJE? YAY OR NAY? (LOL)

23 comments:

 1. ik vind 'm heeel mooi! ik denk ook wel dat ik 'm goed bij je blog vind passen, hij is gewoon onwijs leuk! maar, zoals je zelf al zegt, je moet hier natuurlijk zelf uiteindelijk een beslissing over maken :) xoxo

  ReplyDelete
  Replies
  1. oh, en ik heb net even je nieuwe about page gelezen, en wát een leuke beschrijving! :)

   Delete
 2. Jaaa, ik vind 'm tof! Past er zeker goed bij, als je 't mij vraagt. (:

  ReplyDelete
 3. Ik vind 'm heel erg tof hoor! :)

  ReplyDelete
 4. Ik ben jaloers. Oftewel; Ik vind het echt prachtig. Past heel goed vind ik (: Ik zeg doen! Liefs, Stella.

  ReplyDelete
 5. Ik snap je dilemma! Ik zeg yay; hij sluit goed aan op de rest van je layout en brengt weer iets nieuws. En als je 'm toch niet helemaal ziet zetten kan je hem toch weer eraf gooien? Ik vind hem leuk hoor!

  ReplyDelete
 6. Ik zeg doen! Past goed bij je blog en een leuk kleurtje!! ;)

  ReplyDelete
 7. Hey Laura, dat nieuwe logo is echt heel mooi en maakt je blog helemaal 'jij' :) Dus ik zeg: doen! Liefs

  ReplyDelete
 8. Wauw wat gaaf dat logo, en die header maakt het helemaal af! Past ook goed bij je dus zeker doen (maar je moet het natuurlijk zelf weten hihi..)
  X Emma

  ReplyDelete
 9. JAAA DOEN GIRL! Niet twijfelen! Hij is prachtig.
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 10. Ik vind je header juist mooi! Lekker simpel en het past leuk bij de rest van de blog :)

  ReplyDelete
 11. Ik vind hem echt heel erg mooi! Zeker doen als ik jou was.

  ReplyDelete
 12. Ik vind 'm echt heeeel mooi! :)

  ReplyDelete
 13. Als je hem zo gewoon mooi vind zou ik hem zo laten en wie weet ben je hem over een tijdje wel zat, dan maak je toch gewoon een nieuwe! :)

  ReplyDelete
 14. Ik vind hem niet zo heel mooi, de header van nu vind ik dan eigenlijk mooier. Ik zou eerder geen kleur nemen, ofwel een zachter kleurtje. Dit is mijn mening natuurlijk ;)

  ReplyDelete
 15. Ik vind 'm heel leuk, hij past inderdaad goed bij je blog en het is een keer lekker wat anders :-) . En als je er uiteindelijk weer op uitgekeken bent of je oude header mist kun je 'm altijd weer veranderen.

  ReplyDelete
 16. Leuk! Hij past echt bij je blog! :)

  ReplyDelete
 17. Ik weet het niet, maar ik wil wel zeggen dat ik jouw layout een van de mooiste is die ik heb gezien. Heerlijk strak.

  ReplyDelete
 18. Layouts zijn altijd lastig, wanneer je eenmaal de juiste hebt gevonden voel je dit zelf! Dat had ik dus bij mijne die ik nu heb :) Dus als jij het fijn vind, mooi vind is het goed :)

  ReplyDelete
 19. Ik vind het tof! Persoonlijk zou ik er iets mee spelen, de L niet precies in het midden hebben etc - "auresque" misschien juist weer wel - maar hij is sowieso tof!

  ReplyDelete
 20. Jaaa mooi ! Doen ! (en ken je me nog haha xx)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Natuurlijk ken ik je nog :))) ik ben hard aan het nadenken over de header... Ben er nog niet helemaal uit tho. xxx

   Delete

Thanks!