Monday, March 30

MARCH GOALS: RECAP

Dus. Toen was het alweer bijna april. Waar precies is maart gebleven? Ik weet 't in ieder geval niet. Wat ik wél weet is dat ik precies een maand geleden zes goals bedacht waar ik aan wilde gaan werken. En dat ik dat gedaan heb (soort van). Oh, en dat ik daar nu een artikeltje over ga schrijven. Gewoon op tijd. Niet pas halverwege april. Goed hè? Nu lijk ik bijna georganiseerd. Totáál niet chaotisch. Wow. 


Een nieuwe hotspot ontdekken? Ééntje maar? Goh. Volgens mij heb ik er wel vijf bezocht: Vinnies, Blackbird Coffee and Vintage, Little Collins, Gekaapt en Betty Blue. #MISSIONACCOMPLISHED zou ik zeggen, right? 

Oh en ja: ik ga over al die leuke hotspots ook nog wat schrijven. Ooit. 

Omg ja, óók dit is bestwel goed gegaan. Mijn kamer ligt niet meer compleet overhoop en ik heb mijn kledingkast uitgemest (en ook weer een heleboel nieuwe kleren gekocht, oeps). Ik heb een hele hoop nutteloze spullen weggedaan en weetje? Dat lucht dus écht heel erg op. 

Dit was dus écht heel moeilijk. HEUL moeilijk. Nee grapje, het was heel tof. En leuk. 's Avonds was er nog een gezellig feestje waar ik ongelofelijk van heb genoten en ik heb de hele dag vrijwel niets anders gegeten dan taart, taart en taart (en crème brûlée). Binnenkort vier ik mijn verjaardag (met nóg meer taart) en daarna zal ik jullie jaloers maken met al mijn presentjes (#sorrynotsorry). 

Hmhmhmhmhmhm. Ik weet niet precies of dit nu wel of niet is gelukt. Ik heb er uiteindelijk ook niet zoveel tijd in gestoken. Meh. Aan de andere kant was ik wél meer tijd kwijt aan andere dingen en was ik er op die manier dus tóch iets minder mee bezig. Ik blijf er in ieder geval aan werken :)

Ik ben heel blij dat ik kan zeggen dat dit bestwel goed is gegaan. Het is fijn om met een tevreden gevoel artikelen te kunnen publiceren. Aan de andere kant was het ook wel stom dat ik hier en daar iets minder heb gepost (lees: afgelopen weekend), maargoed, dat weegt niet op tegen de pluspunten. Ik heb extreem veel tijd gestoken in de content van mijn blog en hoop heel erg dat jullie dat ook merken :) 

Het gaat natuurlijk nog lang niet perfect, maar ik heb wel het idee dat ik vooruit ga. En dat is fijn!

Laten we het zo stellen: ik heb mijn best gedaan haha. En ik heb ook zeker beter voor mezelf gezorgd en iets minder gestrest dan voorheen. Da's in ieder geval positief. Ik heb nogsteeds moeite met genoeg slapen. Dat lukt me gewoon niet. En ook regelmaat is soms ver te zoeken, maar het feit dat het beter gaat is al heel hoopvol. Ik voel me positiever. Yay. 


HEB JIJ IN MAART OOK ERGENS AAN GEWERKT? EN ZOJA, HOE IS DAT GEGAAN?

20 comments:

 1. Ben heel benieuwd naar de hotspots! Mijn doel was ook om wat meer te slapen en vroeger op bed te gaan, maar is helaas niet gelukt. En toen ging de klok ook nog eens een uur vooruit waardoor het langer licht is en ik de tijd vergeet, haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahaha heel erg herkenbaar, ik vind 't ook super verwarrend dat het opeens zo lang licht blijft... X

   Delete
 2. Jaaaa Little Collins^^ Je hebt echt veel goals behaald deze maand!

  ReplyDelete
 3. Jaaa, goed bezig Laura! Fijn dat je je positiever voelt en dat met die hotspots is inderdaad ook goed gelukt! :D

  ReplyDelete
 4. Wat heb je dat onwijs leuk gedaan met die papiertjes! Fijne inspiratie om zo bewust te leven.

  ReplyDelete
 5. Wat heb je dit leuk vorm gegeven :) Leuk dat je goals hebt gesteld, verdeeld op maand basis lijkt het dan ook niet zo onbreikbaar.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nee precies, 't is superfijn om op deze manier te proberen aan jezelf te werken. De druk is gewoon veel beter verspreid :) X

   Delete
 6. Lekker bezig! Wat heb je er veel kunnen afstrepen! En hé, je hoeft echt niet elke dag een artikel online te zetten he, gewoon wat jij wilt :)

  ReplyDelete
 7. Leuk om dit te lezen! Een opgeruimde kamer/opgeruimd huis is zo'n heerlijk gevoel. Liefs!

  ReplyDelete
 8. Whoa, goed bezig! En hey, een blogpost over de hotspots is zeker erg welkom haha. x I :)

  BLOG: http://www.isabeldot.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. Wow goed bezig met alles toch :)) voor april, terug de bibliotheek-goal of niet haha? ;) en in maart wou ik vooral elke nacht voldoende slapen en niet mijn huiswerk nog ok half 12 doen. Helft van de tijd gelukt denk ik. Of toch een kwartje. Haha.

  ReplyDelete
 10. Yay, goed van je hoor! Ik heb aan mijn blog lay-out gewerkt en verder sta ik voor het eerst dit jaar een voldoende voor wiskunde, haha.
  X www.lieslaaura.blogspot.nl

  ReplyDelete
 11. Ahh je bent supergoed bezig meid! En jaa ik ben heel benieuwd naar de hotspots hihi!
  X Emma

  ReplyDelete
 12. Leuk artikel meid! Kanjer ben je ook.
  Ben benieuwd naar je hotspot artikelen, zo leuk altijd!
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 13. Wat een leuk artikel! Je schrijft ook echt heel leuk vind ik! :)

  ReplyDelete
 14. Leuke blog post! Vind je blog er ook echt heel mooi uitzien. :) Moet zelf eigenlijk ook wat meer gaan opruimen deze maand. Isabella x

  ReplyDelete
 15. Aah laura als eerst is dat cameraatje zo leukk, ik wil daar foto's mee maken hihi! Wat leuk dat je zo veel hotspots hebt bezocht :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omg ja ik moet a.s.a.p. een rolletje kopen, haha :) XXX

   Delete

Thanks!