Tuesday, March 3

EEN TERUGBLIK OP FEBRUARI

We kunnen er allemaal niet meer omheen dat maart is aangebroken. Ik luidde de maand in met een heerlijke high tea bij de Bagels & Beans (ja echt) en vierde de eerste verjaardag van mijn blog (hoera!). Daarnaast staat ook mijn eigen verjaardag deze maand op de planning en kunnen we natuurlijk genieten van de (niet echt) warmer wordende dagen. De velden staan vol met bloeiende krokussen, sneeuwklokjes en zelfs hier en daar een narcis en ik kan de lentekriebels niet meer onderdrukken. Hoi maart, hoi lente en hoi frisse start. Ik heb in februari natuurlijk weer keihard gewerkt aan mijn monthly goals en dus leek 't me wel tijd om even terug te blikken en te vertellen hoe alles is gegaan!BAKE 3 DIFFERENT PIES

Geen drie, maar wel twee taarten. Dat heb ik gebakken. Of nouja, één (kwark)taart en cinnamon rolls. Maar aangezien het doel was om nieuwe dingen uit te proberen en ik nog nooit cinnamon rolls heb gebakken vind ik dat dat gewoon telt. Ha! (de kwarktaart zakte overigens in, oeps).

SEND 4 POSTCARDS

Dit heb ik misschien een klein beetje uitgesteld (goh)..... Maar ik heb het wel gedaan. De 28e. Op het nippertje dus, maargoed, 't was wel leuk :) 

MEET NEW PEOPLE

Ik heb afgelopen maand een heleboel plannen gemaakt om nieuwe mensen te ontmoeten. Zo mailde ik bijvoorbeeld met Karlijn (van Wonderlicht) en Chantal (van Blame the Fireworks), maar echt meeten is er nog niet van gekomen. Wel ontmoette ik een heleboel nieuwe leuke mensen op een feestje en ontmoette ik Claudia's boyfriend. Geen toffe blogmeets dus, maar wel een heleboel leuke kennismakingen met lieve mensen!

NO SODA!

Hallo ik ben Laura en ik heb een hele maand geen slok frisdrank gedronken. En het was heerlijk. Ik heb gewoon zo veel minder behoefte aan suiker en mijn lichaam voelt veel beter gehydrateerd. Ik heb gisteren wel een slokje cola van een vriendin gehad, maar verder hoef ik totaal geen frisdrank meer. Ook niet nu het weer 'mag'.

GO TO THE LIBRARY ONCE A WEEK

Ik ben twee keer geweest. Dat is alweer een stuk beter dan afgelopen maand, right? 

READ 2 BOOKS

Ik klaagde al een poosje over de minimale hoeveelheid boeken die ik nog maar las. Gelukkig is daar afgelopen maand verandering in gekomen (yay). Ik las Heart Of Darkness; een boek van Joseph Conrad over zijn reis naar Belgisch Congo in de Koloniale tijd (heel erg mooi!). Daarnaast las ik Eleanor & Park voor de tweede keer. En holy mother of pringles dat boek is echt zo belachelijk mooi (heel hard huilen jongens, heel hard).  

DON'T SPEND MONEY UNTIL FEB. 24TH

Ja oke, dus, uhm (je voelt 'm al aankomen hè?) nee. Gewoon nee. Ik kocht een domein. En een ketting. En heel veel koffie. En vast nog meer. Ik had zin in geld uitgeven en dus deed ik dat. En ik had nog meer dan genoeg geld voor m'n citytripje dus er was helemaal niets aan 't handje.

DO MORE CREATIVE ACTIVITIES

Ik vind creatief bezig zijn zo fijn. ZO FIJN. Ik word er rustig van en ik kan mijn gedachten even uitzetten. Dat lukt me niet vaak. Afgelopen maand heb ik wat meer tijd vrijgemaakt voor creatieve activiteiten en dat voelde echt heel goed. Ga ik proberen vol te houden. 

A CHOCOLATE FREE WEEK

Als ik zou zeggen dat het me gelukt is, zou je me dan geloven? Nee hè? Maar het is wel gelukt. Een hele week zonder chocolade. Ik heb zelfs de koekjes en chocolaatjes die ik bij de koffie kreeg laten liggen (of weg gegeven aan Naomi, hehe). 'WAT?!' denk je nu. Ja, dat dacht ik ook. Maar het is zo. Het is me gelukt en ik ben proud. Heel proud :)

LESS SOCIAL MEDIA

Dit is zo zo gegaan. Ik heb op zich wel iets geminderd - vooral in België waar natuurlijk gewoon geen 3G was, maar écht heel veel minder is 't niet geweest. Niet genoeg in ieder geval. Komende maand nog nét wat meer op letten...


Heb jij in februari ook aan goals gewerkt? En zoja: hoe is dat gegaan?

Liefs,
Laura

11 comments:

 1. Woah, je hebt echt veel doelen behaald deze maand! Een maand geen soda drinken moet ik ook maar eens proberen, volgens mij... :)

  ReplyDelete
 2. Zo, jij had behoorlijk wat doelen opgesteld zeg! Vind het heel knap dat die van geen frisdrank en chocolade gelukt zijn, had ik niet gekund hihi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eigenlijk valt het heel erg mee. Als je gewoon zegt: dit nu even niet, dan is dat even zo. Het is niet alsof ik mezelf heel veel ontzeg want alle andere dingen mogen gewoon, haha. X

   Delete
 3. Leuk om te lezen, en ik hou van cacti! En ik snap dat dat geld uitgeven nogal moeilijk is, haha.

  ReplyDelete
 4. Wowsaaa, goed bezig geweest Laura! En hé die meet komt er gewoon in maart :)

  ReplyDelete
 5. Leuk om te lezen! Social media downsizen is ook gewoon moeilijk!

  ReplyDelete
 6. Wauwie, lekker veel doelen behaald! En echt. Respect, voor die week geen chocola. Ik weet wat je doormaakt, helaas. :')

  ReplyDelete
 7. Ik voel me vereerd dat m'n verjaardag in je blog voorkomt hihi :D
  Love you!

  ReplyDelete

Thanks!