Tuesday, February 10

IT'S ALWAYS TEA TIME IN WONDERLAND


De afgelopen dagen verbleef ik eindelijk weer eens in Zutphen. Zutphen is eigenlijk mijn eigen kleine Wonderland: als ik eventjes wat ruimte nodig heb dan pak ik mijn koffers en vertrek ik hier naartoe om vervolgens door de straten te slenteren, thee te drinken, de prachtige oude huizen en architectuur te bewonderen en weer helemaal op te laden. 


Ik bivakkeer hier in het huis van mijn oma (lahf her) en dus drinken we thee uit servies dat hoogstwaarschijnlijk de eerste wereldoorlog heeft overleefd, eten we custard cakejes en spelen we kaartspelletjes. Ook fotografeer ik letterlijk ieder klein detail in dit huis, want alles is belachelijk fotogeniek. Ik vermaak me prima. 

Verder ben ik even langs een aantal winkels geweest voor wat boodschappen. Onderweg naar de supermarkt liep ik o.a. langs The Body Butler: de winkel waar ik de laatste keer dat ik in Zutphen was mijn allereerste Yankee Candle Tart (wax melt dinges) kocht. Ze verkopen hier naast Yankee-Candle-gerelateerde-artikelen nog véél meer super toffe dingen (en ik ging niet met lege handen naar huis, dus jullie zullen hier heel binnenkort vast meer van zien!).

Maargoed. Excuus voor de shitload aan foto's van theekopjes: ik heb ongelofelijk mijn best gedaan, maar met meer dan 150 foto's was dit écht de kleinst mogelijke selectie. Verwacht vooral nog véél meer, want ik ben nog lang niet klaar met fotograferen en schrijven over mijn eigen kleine Wonderland (en dan vooral mijn oma's verzameling servies dus). 


Hoe ziet jouw Wonderland er uit?

Liefs,
Laura

21 comments:

 1. wauw! wat een servies, prachtig! :)
  xo, cheyenne

  ReplyDelete
 2. Hele gave foto's! Mijn Wonderland is Zwolle, ik vind het daar een hele fijne sfeer hebben. Liefs, Carmen

  ReplyDelete
 3. IK WIL OOK NAAR ZUTPHEN! (En aaaah, ik ben 16!!! love you)

  ReplyDelete
 4. Helemaal niet erg hoor, prachtige foto's. Liefs Sjoukje

  ReplyDelete
 5. Wow, prachtige foto's! En Zutphen is een mooie stad :-).

  Liefs,
  Pauline

  ReplyDelete
 6. Die overload aan theekopjes maakt mij helemaal niet uit, prachtige foto's!

  ReplyDelete
 7. Geen excuses maken joh. Ik vind het juist super leuk :)

  ReplyDelete
 8. Zutphen?! Dat is echt zo dicht bij mijn ouders! En ik ben er een tijdje wekelijks geweest. Het is een fijne plek om te zijn, ik snap het helemaal :) X

  ReplyDelete
 9. Picture perfect. Like always.

  ReplyDelete
 10. Verdomme Laura je foto's zijn zo moooi! Elke keer weer. Ongelofelijk fotogeniek servies sowieso. Ik ben benieuwd naar alle andere mooie plaatjes die je op instagram e.d. gaat gooien :)

  ReplyDelete
 11. Wat leuk! Ik ben geboren in Zutphen en woonde daar altijd vlakbij, echt een super schattig middeleeuws stadje he:) Lijkt me fijn als je zo'n plekje hebt waar je af en toe even heen kan, helemaal als dat bij een lieve oma is! En wat een prachtige foto's!!

  ReplyDelete
 12. Oh wauw, die foto's zijn echt ZO mooi! Ik ben echt dol op je fotografie kunsten! Het ziet er ook allemaal zo gezellig uit! Doet me ook denken aan het grote huis waar mijn oma een paar jaar in woonde. Ik mis het zo als ik je foto's zie! Veel liefs, Xx

  ReplyDelete
 13. Hahah, als ik mijn mok nu zou fotograferen zou ik zo'n rare foto krijgen waarvan het perspectief op 1 of andere manier niet klopt ;) Jouwe zijn, as usually, perfect. Echt een leuk antiekerig sfeertje. Ik hou ook zo van The Mad Hatter!

  ReplyDelete
 14. Oh wauw, wat prachtig fotogeniek allemaal inderdaad! Ik ben nog nooit in Zutphen geweest, maar alle foto's die jij altijd maakt en je verhalen maken me echt enthousiast! Ik ben nu echt van plan om er een keer heen te gaan! Klinkt ook super gezellig zo met je oma! Liefs

  ReplyDelete
 15. Mooie foto's! De sfeer ziet er echt super cozy uit <3

  ReplyDelete
 16. Mooie foto's Laura! Zo mooi en inspirerend! Zutphen lijkt me geweldig leuk! Liefs

  ReplyDelete
 17. Leuk dat je (weer) bij ons in de winkel was. Ik kan elke keer weer genieten van je mooie plaatjes uit Zutphen, want als je er dagelijks doorheen loopt ontgaat je al het moois.

  ReplyDelete
 18. Geweldig die foto's<3 Dat winkeltje lijkt me echt heaven en Zutphen ook!
  X Emma

  ReplyDelete
 19. Wat een onwijs leuk foto's oh my!

  Ik volg je nu op bloglovin,

  liefs,

  www.mariskavanderhaven.nl

  ReplyDelete
 20. Wat een leuke foto's! Liefde voor thee haha

  ReplyDelete
 21. Super mooie foto's, ze zijn echt prachtig! Het lijkt me echt heerlijk om in dat huis te gaan fotograferen <3

  ReplyDelete

Thanks!