Tuesday, November 18

KLEIN GELUK #4

Hoi allemaal! Ik ben een klein beetje laat met het posten van klein geluk #4; school is echt belachelijk druk en er staat een heel belangrijk PTA op de planning dus ik stress 'm natuurlijk als een malle (PTA's tellen mee voor m'n eindexamen..... je snapt m'n stress vast wel, haha). Maargoed, juist in tijden van veel spanning en gedoe is het belangrijk om af en toe even rust te nemen en stil te staan bij alle kleine geluksmomentjes :) 

Bovenstaand postertje komt uit Flow Weekly; een klein tijdschriftje met veel schrijfruimte, super toffe illustraties en een weekplanning. Voor meer informatie over Flow Weekly kun je mijn artikel over mijn October Favourites lezen: daar vertel ik er iets meer over. 

DEZE WEEK:
1. Iets nieuws leren: Afgelopen donderdagavond zat ik in de trein naar huis en besloot ik wat aan school te werken. Ik heb toen zó ongelofelijk veel gedaan en daarnaast een héleboel opgestoken over wetenschapsfilosofie. Dat voelt altijd zo lekker, dingen afkrijgen én nieuwe dingen leren (vooral als het ook echt interessant is!).
2. Iets moois horen: Left Hand Free en Breezeblocks van Alt-J hebben m'n humeur gered! Lekker fietsen met muziek in m'n oren en uitwaaien :)
3. Iets weggeven wat je niet meer gebruikt: Hmmm, ik weet niet of ik afgelopen week iets heb weggegeven, maar ik heb wel geprobeerd heel lief te zijn voor iedereen om me heen. Daar voel ik me altijd heel fijn van. 
4. Iets is gelukt!: Ik haalde een 9.5 voor mijn wiskunde proefwerk; als dat geen klein geluk is weet ik 't ook niet meer ;)
5. Theepauze: Mijn broertje en ik zijn allebei ongelofelijke theeleuten: vier à vijf enorme mokken gaan er dagelijks makkelijk doorheen. Toch blijft het heerlijk om lekker samen thee te zitten drinken!

Heb jij (zonder er bij stil te staan) ook een van de bovenstaande geluksmomentjes gehad afgelopen week?

Liefs,
Laura

Illustraties door: Deborah van der Schaaf. Fotografie: Laura van der Spek. Concept: Flow Magazine (ik heb toestemming voor het gebruiken van deze pagina). 


15 comments:

 1. Niets is leuker dan iets leren wat je interessant vindt! Die 9,5 vind ik een groot gelukje haha, superr<3 Heel veel succes met je PTA, in welk jaar zit je eigenlijk?
  X Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nieuwe dingen leren is leuk! Oh en yay, ja, die 9.5 was wel fijn, haha!
   Ik zit in de 4e van 't gymnasium ;) Liefs!

   Delete
 2. Ik ben dol op happy lists, maar helemaal als ze zo mooi vormgegeven zijn!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hè, dat maakt 't nét wat interessanter en leuker om te lezen/te zien, vind ik ook! :)

   Delete
 3. Alle pauze is theepauze <3 Alt-J is the best, for sure ! :)
  En oh, ik hou toch zo van je tekeningen, je moet er echt wat mee doen, je hebt talent!

  ReplyDelete
 4. Het was niet echt een theepauze, maar op zondagmiddag zat ik met mijn moeder op de bank een Engelse detective te kijken samen en dat was wel een fijn momentje :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh ja dat klinkt heel fijn :) Dat zijn precies de momentjes waar deze rubriek over gaat! X

   Delete
 5. Wauwe wat een prachtige foto's zeg! Nummertje 5 is bij mij wel een paar keer gelukt, succes met school nog! Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! XO
  ingewm.nl

  ReplyDelete
 6. Wow, wat leuk vormgegeven! X
  www.lemontierres.com

  ReplyDelete
 7. Goed artikel! High five, ik had hetzelfde voor wiskunde hahaha. More like groot geluk :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! :) Oh en yay, high five terug, haha. X

   Delete
 8. Mijn moeder heeft een abonnement op Flow, ik pik hem altijd stiekem in nadat hij hem heeft gelezen. Haha! Echt een super leuk tijdschrift is het, vol inspiratie! :)

  Liefs,
  Annerieke

  ReplyDelete

Thanks!