Sunday, August 10

INTERIOR | ROOM DETAILS

Laten we even heel eerlijk zijn: dit artikel valt misschien niet helemaal onder het onderwerp interieur. Mijn kamer is namelijk eerder een soort bijeenraapsel van mooie herinneringen en knutselfrutsels aan de muur (plus een hele hoop troep die ik jullie heb bespaard op de foto's). Maargoed, ondanks dat alles vind ik mijn kamer wél heel gezellig en voel ik me er steeds meer helemaal thuis (hoe kan dat ook anders met fairylights, landkaarten en Urban Outfitters tasjes aan de muur?). Daarom wilde ik vandaag een artikeltje wijden aan alle kleine, maar leuke details in mijn kamer (:

Boven mijn bureau hangt dit Urban Outfitters tasje met foto's en kaartjes/bonnetjes van leuke herinneringen. Ik vind het heel erg leuk dat het een beetje lijkt alsof al deze dingetjes uit het tasje steken. De fairlylights maken het helemaal af! Klein nadeel: 't is een klein beetje afleidend tijdens het maken van huiswerk o.i.d.


Aan de andere kant van mijn kamer hangen wereldkaarten die ik uit een héle oude atlas heb gescheurd met, wederom, fairylights aan de muur. Daarnaast heb ik allemaal kleine kaartjes en tekeningen achter een elektriciteitsbuis gestoken. Zo vind je er onder anderen een (eh, experimentele) portret van Troye Sivan, een kaartje voor het concert van Bastille, het bordje dat ik ophield voor Passenger en enkele andere kaartjes en briefjes die veel voor me betekenen. Ik vind het er gezellig en persoonlijk uitzien (soms ook een beetje rommelig, maar dat moet kunnen). 

Achter mijn bed hangt deze landkaart die ik ooit heb gekocht bij Urban Outfitters. Ik vind het vooral heel erg leuk dat er linksonderin "BACON'S STANDARD MAP OF THE WORLD" staat, omdat mijn achternaam van der Spek is en dus Bacon in het Engels, haha. 


Ook heb ik een verzameling papieren winkeltasjes in mijn kamer. Bovenstaande is mijn favoriet: ik kreeg 'm in een Urban Outfitters in Londen. Volgensmij is het onderhand wel algemeen bekend dat ik heel erg dol ben op Urban Outfitters (:Tot slot mijn favoriete beddengoed - wit en blauwe streepjes, mijn vintage camera die vooral als decoratie dient omdat ik nog geen rolletje heb en mijn to-read stapeltje voor deze vakantie. The Book Thief, Paper Towns, De Stille Kracht en An Abundance of Katherines (en Fangirl, maar die ligt hier niet bij).

Persoonlijk ben ik heel erg into Scandinavisch interieur, maar dat is niet echt realiseerbaar in mijn kamer. This will do though - I'm perfectly happy with my room. Hoe richt jij het liefst je huis/kamer in?

Liefs,
Laura

6 comments:

 1. Scandinavisch interieur is echt geweldig. Maar as you know, in mijn kamertje lukt dat niet echt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaaa ikr! Hahahah nouja mijn kamer is ook niet echt ehhh, geschikt. En ik ben veel te chaotisch. Lieeefs! X

   Delete
 2. Oooh dat bastille kaartje, nu hoop ik echt heel erg dat ze snel weer hier naartoe komen :) Mooie details zijn het allemaal!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaaahhh jaaaa ik wil ze ook zó graag weer zien. HOE PERFECT ZOU HET ZIJN ALS ZE HIER IN DE WINTER KOMEN EN ER SNEEUW IS EN KERSTLICHTJES?!??! Dankjeweeeeel (: X

   Delete
 3. DIE LANDKAART. Hallelujoe sweet mother of Pringles, ik vind hem geweldig. Mijn kamer is echt best wel heel anders dan de jouwe geloof ik, maar je brengt me echt op hele leuke ideeën. Thank you! Liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. HALLELUJOE SWEET MOTHER OF PRINGLES INDEED. Best. Purchase. EVER. Leuk om te weten overigens dat ik een inspiratie ben, altijd goed voor je eigenwaarde (: Hahaha, liefs! X

   Delete

Thanks!